Een schoolfeest DJ huren bij Allround DJ Service. De beste schoolfeest DJ huren voor uw feest? Ervaren allround DJ’s huren voor uw schoolfeest doet u bij Allround DJ Service. Wij zorgen ervoor dat uw schoolfeest slaagt, met de juiste muziek zorgen we dat u en de gasten lekker kunnen dansen. U wilt een spetterend feest met leuke muziek. Wij hebben ervaren allround DJ’s die weten hoe op een schoolfeest gedraaid moet worden. Wij helpen uw graag met het kiezen van een juiste DJ voor uw schoolfeest. Goede muziek, een gezellige sfeer en iedereen op de dansvloer: dat is wat wij garanderen. Wij willen dat uw gasten lekker dansen en nog lang napraten over het feest.

Een goede schoolfeest DJ die de leerlingen uit hun dak laat gaan is van essentieel belang. Wanneer de leerlingen binnenkomen speelt de schoolfeest DJ hier goed op in. Een schoolfeest dj die u en de gasten de hele avond op de dansvloer kan houden dat wil iedere organisator & school, voor ons is dit geen enkel probleem. Velen scholen kozen voor Allround DJ Service en hebben een geweldig feest gehad.

huren van een dj

Schoolfeest DJ Huren

Beoordeeld met een 9,8 ★★★★★

Juiste opbouw van de avond
Leerlingen (& Leraren) die compleet uit hun dak gaan
Een prachtige drive-in show (speciaal voor schoolfeesten)
Een persoonlijke pagina waarmee u uw wensen kan doorgeven
5% korting wanneer u ons liked op Facebook

Persoonlijke pagina

Persoonlijke pagina: uw wensen in kaart! Met onze persoonlijke pagina krijgen wij een goed beeld van welke muziek u graag wilt horen op het schoolfeest, tevens kunnen leerlingen ook verzoekjes toevoegen. Tevens is dit een handig overzicht van de afspraken die zijn gemaakt met ons. Een ideaal systeem om onbezorgd naar uw schoolfeest toe te leven.

huren van een dj
huur een schoofeest dj

Deluxe show

Dit is onze drive-in show gespecialiseerd in schoolfeesten Met deze drive-in show heeft u alles wat u nodig heeft op uw schoolfeest. Natuurlijk kunt u ook voor een andere drive-in show kiezen. De Deluxe Drive-in show bevat o.a:

- prachtig verlichte DJ Booth
- een sterrendoek
- 4 prachtige led zuilen als decoratie
- Professioneel geluid tot 250 a 300 personen
- 4 LED Moving heads

Foto's van schoolfeesten