Een Sweet 16 DJ huren bij Allround DJ Service. De beste Sweet 16 DJ huren voor jouw feest? Ervaren allround DJ’s huren voor jouw Sweet 16 doe je bij Allround DJ Service. Wij zorgen dat je Sweet 16 onvergetelijk wordt. Hoe doen we dat? Met de juiste muziek zorgen we dat jij en je gasten lekker kunnen dansen. Je wilt een een spetterend feest met leuke muziek. Wij hebben ervaren allround DJ’s die weten hoe op een sweet 16 gedraaid moet worden. Wij helpen je graag met het kiezen van een juiste DJ voor je Sweet 16. Goede muziek, een gezellige sfeer en iedereen op de dansvloer: dat is wat wij garanderen. Wij willen dat jij en je gasten lekker dansen en nog lang napraten over het feest.

huren van een dj

Sweet 16 DJ Huren

Beoordeeld met een 9,8 ★★★★★

Een waanzinnig feest die jou en je vrienden nog lang nablijft
Een mix van muziek die jij van tevoren met ons heb besproken
Een prachtige drive-in show
Een persoonlijke pagina waarmee je al je verzoekjes kan doorgeven
5% korting wanneer je ons liked op Facebook.

Klantervaringen

Vele 16-jarigen zijn je al voor geweest en hebben een sweet 16 DJ bij Allround DJ Service gehuurd. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk sweet 16 feest, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jullie het sweet 16 feest zorgeloos en intiem beleven. Gemiddeld geven ze een beoordeling van een 9,8 en daar zijn we trots op! Bekijk klantervaringen.

huren van een dj
huur een sweet 16 dj

Jouw wensen

Persoonlijke pagina: Jouw wensen in kaart! Met onze persoonlijke pagina krijgen wij een goed beeld van welke muziek je graag wilt horen op jouw Sweet 16. Van tevoren bespreken we de muziekkeuze uitgebreid met je. Tevens is dit een handig overzicht van de afspraken die zijn gemaakt met ons. Een ideaal systeem om onbezorgd naar jouw Sweet 16 toe te leven.

Foto's van sweet 16 feesten