Of je nu 40 of 50 wordt (of jonger, dan heb je geluk ;)), een feestje hoort erbij! Maar wat is een feest zonder muziek? Saai toch. Met een allround verjaardag DJ kun je wel lekker los gaan. Jij kiest de muziek en de allround DJ bouwt samen met jou en de gasten een top feest. Vaak genoeg horen we 'onze gasten zijn niet echt dansers', maar zelfs dan, zorgen wij voor een volle dansvloer. Dansen op je verjaardag is namelijk hartstikke leuk en verbindt! Onze allround DJ's zijn erg ervaren met verjaardagen.

Zo'n 150 keer per jaar mogen we het feestje op iemands verjaardag naar een hoger niveau tillen. Dus wat je ook zoekt, van een gezellige sfeer tot een uitbundig feest; wij zijn er klaar voor! Als je vragen hebt bel of Whatsapp ons dan via 06-48484492 of stuur een bericht in de chat. (rechtsonder)

abraham dj

Verjaardag DJ Huren

Beoordeeld met een 9,8 ★★★★★

Ervaren allround DJ
Muziek van 60's, 70's, 80's tot de huidige top 40
Jouw wensen als basis
De mooiste shows van Nederland
Persoonlijke verzoekjes pagina
Een zorgeloze verjaardag

Klantervaringen

Vele jarigen zijn je al voor geweest en hebben een verjaardag DJ bij Allround DJ Service geboekt. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elke verjaardag, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jij het feest zorgeloos kunt beleven. Gemiddeld geven jarigen ons een beoordeling van een 9,8 en daar zijn we trots op! Bekijk klantervaringen.

verjaardag vieren
muziek verjaardag

Alles naar wens

Bij Allround DJ Service kun je zo groot uitpakken als je wilt. Wij vinden het belangrijk dat je je niet in mogelijkheden beperkt voelt als het gaat om je verjaardagsfeest. Daarom bieden wij shows aan in verschillende formaten. Alles is mogelijk en wij gaan zorgvuldig met jouw wensen om zodat je een onvergetelijk feest tegemoet gaat!

Foto's van verjaardagen