Klantervaringen

 •    Valentijn & Leonie

  Wij hebben Allround-dj ervaren als zeer boven verwachting het was niet normaal, we hadden gehoopt dat de hele vloer los zou gaan maar we waren iets meer dan een half uur bezig en de vloer is niet meer leeg geweest iedereen ging los zelfs oma stond tot 1 uur op de dansvloer. een stelletje heeft gelijk gevraagd wie de DJ was want die moesten zij ook hebben op hun bruiloft, kan maar 1 ding zeggen Allround-dj helemaal top 🙂

 •    Pauline

  We hebben een onvergetelijk bruiloftsfeest gehad mede dankzij Daniel van Allround DJ service. Hij voelde de muziekkeuze van de gasten heel goed aan waardoor de dansvloer de hele avond gevuld was!

 •    Nick

  Goede betaalbare DJ welke meedenkt met de wensen.

 •    Anoniem

  Geweldig swingenda dag gehad met DJ Dick

 •    Renate

  Contact was prettig en dj deed het leuk!

 •    Anoniem

  Bruiloft. Geweldige geregeld en leuke muziek. Ze waren echt enthousiast en lieten iedereen mee dansen en springen. Was echt een geweldige ervaring.

 •    Jelte

  Op 2 juni 2017 heeft Allround DJ service gedraaid op onze trouwdag. De communicatie is super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Op de dag zelf heeft DJ Quinten gedraaid die de sfeer goed aanvoelde en iedereen op de dansvloer kreeg. We hebben door Allround DJ Service echt een zeer geslaagde avond gehad.

 •    Martijn

  De DJ was voor ons een belangrijk onderdeel om onze bruiloft goed en feestelijk af te sluiten. We wilden absoluut geen saai feest en het mocht van ons best wel knallen, gelukkig was dat voor Allround DJ Service geen probleem. Stevig geluid en een hele vette lichtshow. Deze mannen doen de dingen met passie en dat maakte de avond perfect. Bedankt!

 •    Dagmar en Jean-Paul van der Gaag

  Goede opbouw van de avond. DJDickie maakt er echt een feestje van afgestemd op de doelgroep.

 •    Marjella en Jimmy

  Echt super!

 •    Guido

  Prima, goed contact, duidelijke afspraken en uitleg

 •    Loes

  Eigenlijk hebben wij allebei niet echt een duidelijke muzieksmaak. De avond moest vooral leuk worden met voor ieder wat wils. Daarom was het voor ons lastig van te voren onze precieze wensen door te geven. De DJ heeft ons hier gelukkig erg fijn bij begeleid. Hij had daadwerkelijk alle soorten muziek bij op de avond van ons feest en gasten konden ieder verzoekje aanvragen zodat de avond ook echt persoonlijk werd. Het was super geweldig en we zijn Dick dankbaar voor de helpende handen, toppers.

 •    Rick

  Bij het regelen van alle dingen voor op onze speciale dag (heel veel dingen dus) liepen wij tegen een probleem aan. We hadden al een fotograaf geregeld om prachtige portretten te maken overdag en bij de zonsondergang. Jammer alleen dat deze fotograaf best wel prijzig was en dus te duur om ook in de avond te hebben. Toen hebben we flink wat opties afgewogen en grappig genoeg kwamen we er toen achter dat je bij Allround DJ Service behalve een super DJ ook de feestfotograaf voor ons kon regelen. Prachtige oplossing en precies wat we wilden!

 •    Erik

  Vooraf waren wij natuurlijk met name op zoek naar die DJ die ons feest onvergetelijk maakt. Dat was moeilijk, een moeilijke zoektocht. Er zijn namelijk zoveel websites en allemaal beloven ze de beste te zijn. Toen wij Allround DJ Service vertelden hoe moeilijk wij dat vonden hebben ze ons een boekje opgestuurd. Hierin stond exact waar we op konden letten zodat we zeker zouden zijn van een topavond. Toeval of niet, bleek Allround DJ Service voor ons ook de uitkomst. Ze hebben zich 200% ingezet en doen er alles aan om onze wensen te vervullen.

 •    J. Gomes

  Via via bij jullie terechtgekomen. Avond met jullie dj's was echt top. Het belangrijkste was dat de eregast het naar zijn zin had. Bepaalde nummers die hij zo fijn vind, maar eigenlijk niet bij een feestje passen, werden toch voor hem gedraaid. En op een passende manier wel. Voor de rest werd er voor ieder wat wils gedraaid want het gezelschap was wel mixed. Wat ik persoonlijk ook belangrijk vind is het contact met de dj. Is zo iemand wel sociaal. En dit was zeker zo. Stond ook open voor alles, ja het was een mooi feestje!

 •    Zalmhuis Rotterdam

  Superbedrijf! Soepel, flexibel en sfeervol.

 •    Paas

  Supergoede ervaring! Goed contact met de dj voor het feest, voorafgaand maar ook tijdens het feest zelf. Duidelijke afspraken gemaakt en de dj heeft super gedraaid op de avond van het feest. Verzoeken van iedereen waren welkom en naar de wensen werd goed geluisterd

 •    Anoniem

  Wij hebben een super bruiloftsfeestje gehad! Ze hebben goed ingespeeld op het publiek en rekening gehouden met onze muzieksmaak, doordat je muzieknummers vooraf kon doorgeven en hij vraagt tijdens het feest ook nog of je eventueel andere muziek wilt horen. Geschikte kerels en zeker een aanrader!

 •    Ben en Lobke

  We hebben er echt een super feestje van gemaakt vorige week! Jongens van allround dj service ontzettend bedankt!De muziek was helemaal naar ons zin! en de show zag er ook echt prachtig uit. Op naar het volgende feestje zouden we zeggen. groetjes , Ben en Lobke

 •    De Baak

  Prima ervaring, wordt correct te woord gestaan, duidelijke afspraken

  Alle reviews