Allround DJ Service, is in 2011 begonnen als een simpele drive-in show en opgestart door Dick van Delft. Zijn passie voor muziek, licht & geluid en DJ'en zorgde ervoor dat we door de jaren heen steeds groter zijn geworden. Intussen is onze drive-in show uitgegroeid tot meerdere drive-in shows (dus altijd een back-up DJ voor jouw feest!) en zijn wij flink uitgebreid met een fantastisch DJ Team.

Wij draaien wekelijks op bruiloften, verjaardagen, thema feesten, bedrijfsfeesten en andere partijen. Door de jaren heen hebben wij veel contacten opgebouwd met andere DJ's, licht en geluidsbedrijven en evenementenbureau's.

Mede door deze connecties hebben wij een intussen een geweldig team opgebouwd met verschillende DJ's die ieder hun eigen kwaliteiten hebben. Ons doel is dan ook om ieder feest tot een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Missie

“Mensen een muzikale avond bezorgen door middel van een prachtige show en de juiste muziek”

Visie

“Allround DJ Service streeft ernaar om de klant een onbezorgde avond met de juiste muziek te laten beleven, wat dat voor iedereen persoonlijk ook is. Goede service & enthousiasme zijn woorden waar wij veel waarde aan hechten. Ons doel is om het iedereen op een feest het zo veel mogelijk naar zijn zin te maken, keer op keer. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en wij werken graag met mensen die onze passie delen, hierdoor bieden we onze klanten een ongekende meerwaarde.”