Faq2018-10-17T19:35:37+00:00

Veelgestelde vragen & antwoorden

Afhankelijk van hoe groot jouw feest is en of je wilt dat de DJ licht en geluid meeneemt, berekenen wij de kosten. Omdat wij transparantie belangrijk vinden hebben we onze prijzen ook gewoon online staan. Deze vind je hier.

In totaal werken wij samen met 7 allround DJ’s. Enkele weken voor het feest plannen wij de DJ’s in. Wij doen dit op basis van de muzikale wensen. Zo weten we zeker dat er op jouw feest een DJ komt draaien die bij jouw feest past.

Wij werken met 7 allround DJ’s en hebben altijd een back up. Mocht er overmacht zijn waardoor de DJ niet op jouw feest kan komen draaien, regelen wij direct iemand anders. Zo ben je er zeker van dat het de feestavond word die je in gedachten had.

Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt zetten wij jouw datum in optie. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om kennis te maken en verdere details te bespreken. Vervolgens heb je twee weken de tijd om een keuze te maken, jouw optie blijft twee weken staan voordat we iemand anders toestaan op jouw datum te boeken.

Wij zijn zelf gevestigd in Capelle aan den Ijssel. Echter komen onze DJ’s uit heel Nederland en daar draaien we dan ook.

Onze prijzen zijn alles inclusief. Je betaald dus geen extra kosten voor vervoer, opbouw, afbouw, verzekering, BTW en dergelijken.

Wij zijn graag duidelijk over de spullen waarmee we op jouw feest komen. Vandaar we werken met verschillende DJ show opties waarmee je exact ziet wat je in huis haalt. Onze verschillende shows vind je hier.

Één maand voor het feest ontvang je van ons de factuur per mail. Je kunt vervolgens de betaling of handmatig of via een betaallink voldoen.

Bij het boeken van een DJ hebben we telefonisch contact over jouw wensen. Vervolgens maken we op basis van de wensen een account aan in onze portal. Via daar kun je zelf nog verzoekjes en andere wensen doorgeven aan de DJ.

Voor onze meest actuele feestfoto’s en filmpjes kun je het beste kijken op onze Facebook pagina. Ook hebben wij een promotie video.

Wij zijn actief door heel Nederland. Wil je weten bij welke locaties wij het meest bekend zijn, kijk dan eens bij onze feestlocaties.

Allround DJ Service ook op jouw feest?

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN