Jubileum DJ huren2018-09-11T14:35:16+00:00
MET EEN DJ VIER JE JOUW 12,5/25/40/50 JARIG JUBILEUM GOED
MET EEN DJ
VIER JE JOUW
12,5/25/40/50
JARIG JUBILEUM
GOED
  • Gemiddelde klantwaardering: 9,3
  • 100% Allround DJ
  • Muziek van vroeger én nu
  • Jullie wensen zijn doorslaggevend
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Zonder zorgen een jubileum DJ vinden

Muziek wensenlijst

100% allround DJ’s

Eerlijke all in prijzen

Non-stop draaien

Afstemmen feest locatie

Reserve DJ staat klaar

Persoonlijk contact van begin tot eind

Show garantie

Een idee krijgen van de prijs voor jouw jubileum DJ?

BEKIJK PRIJZEN

Onvergetelijk jubileum

Een jubileum DJ huren bij Allround DJ Service. Namens Allround DJ Service van harte gefeliciteerd! Jullie zijn 12,5 jaar getrouwd, misschien wel 25 jaar, of zelfs 50 jaar hoe dan ook dit is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden.

We maken een top feest

Goede allround DJ’s die alle muziek kunnen draaien, van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot en met de hits van nu. Met Allround DJ Service weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw feest én dat de gasten het naar hun zin hebben.

Wat zeggen anderen

Vele jubilarissen zijn jullie al voor geweest en hebben een jubileum DJ bij Allround DJ Service gehuurd. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk jubileumfeest, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jullie het jubileum zorgeloos en intiem beleven. Gemiddeld geven jubilarissen een beoordeling van een 9,3 en daar zijn we trots op! Bekijk klantervaringen.

Jouw jubileum wensen voorop

Onze DJ’s draaien allemaal allround en dat betekent dat werkelijk alles kan. Jouw wensen zijn het allerbelangrijkst omdat het écht om jouw dag gaat. Mede daarom krijgen je ook een persoonlijke verzoekpagina. Hierop kun je inloggen en alles doorgeven wat je wenst. Zo weet je zeker dat de muziek voorbij komt die je zo leuk vindt. Daarbij zorgen wij er ook altijd voor dat er een back-up DJ is voor je jubileumfeest. Zo kun je er ook zorgeloos naar uitkijken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jullie jubileum

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN