Hoe krijg je iedereen op de dansvloer (Trouwfeest Hits)

//Hoe krijg je iedereen op de dansvloer (Trouwfeest Hits)

Bij je trouwfeest wil je natuurlijk dat iedereen een leuke avond heeft en dat het goed los gaat. Maar hoe krijg je de gasten van die stoel af en op de dansvloer? Een beetje goede dansmuziek doet wonderen! Wij hebben alvast een lijst voor je gemaakt met nummers die er altijd weer voor zorgen dat de voetjes van de vloer zullen gaan en de heupen heen en weer.

I Gotta Feeling – Black Eyed Peas
Wil je dat iedereen op je trouwfeest voelt dat dit een mooie avond gaat worden? Draai dan zeker deze mega hit, leuk voor jong en oud.

Perfect Strangers – Jonas blue
Een beetje tropical house op een trouwfeest is nooit verkeerd. Het geeft mensen een vrij en zomers gevoel.

Sex on Fire – Kings Of Leon
Een meezinger (of eerder meeschreeuwer) die altijd zorgt voor energie bij het feestpubliek.

Dancing Queen – ABBA
Voor alle danskoninginnen op het feest: Laat maar zien wat je kan! Dit nummer geeft altijd een goede sfeer op de dansvloer.

Shape of You – Ed Sheeran
Dit nummer heb je inmiddels waarschijnlijk al veel te vaak gehoord. Maar wees even eerlijk tegen jezelf, als je het nu aan zou zetten, zou je nog steeds willen dansen. En precies daarom werkt dit nummer ook geweldig op elk trouwfeest.

Single Ladies – Beyoncé
Jullie hebben elkaar gevonden, maar er zullen vast nog wel wat single meiden rondlopen op jullie trouwfeest. Geef ze wat erkenning door dit nummer te draaien en je zal bedankt worden met uitbundige dansmoves.

Hey Ya! – OutKast
Met dit vrolijke nummer krijg je niet alleen iedereen op de dansvloer, ze zullen ook allemaal een lach op hun gezicht krijgen door de vibe van dit nummer.

Blame It On The Boogie – The Jacksons
Dit is een goed nummer om de zaal een beetje lost te krijgen aan het begin van de avond. Er zullen stiekem al wat voetjes op en neer gaan als je deze op zet.

La Bamba – Los lobos
Als je dit swingende nummer hoort moet je wel dansen!

Casanova – Ultimate Kaos
Dit is een geweldige hit op zichzelf, maar ook zeker goed geremixt tot een moombahton nummer door Naffz. Met deze remix zal je jong en oud naar de dansvloer halen.

2017-09-18T14:32:04+00:00