Tips bij DJ huren 2015-12-17T13:37:35+00:00

Tip 1. Geef jullie wensen door.

Niet alle DJ’s hebben een persoonlijke pagina waarmee de wensen kunnen worden doorgegeven. Met onze inlogpagina kunnen alle verzoekjes en wensen worden doorgegeven. De DJ zal zich zo goed kunnen voorbereiden en heeft zo een beeld van de avond. Ook nummers die jullie niet gedraaid willen hebben zijn belangrijk om door te geven.

Tip 2. Boek niet te laat.

Helaas zijn goede dj’s vaak volgeboekt. Boek daarom niet te laat. Last minute boekingen kunnen gelukkig door ons DJ team goed worden opgevangen. llie favoriete DJ.

Tip 3. Contact met de locatie.

Zijn er zaken waar de DJ rekening mee moet houden? Denk bijvoorbeeld aan een geluidsbegrenzer, podiums, trappen, liften etc. Dit zijn allemaal zaken waaraan gedacht moet worden.

Tip 4. Zorg voor back-up.

Het zou je maar gebeuren. De DJ breekt zijn arm, of wordt ziek. Hoe dan ook hij kan niet meer draaien op jullie feest. Helaas kan dit gebeuren. Gelukkig heeft Allround DJ Service verschillende back up DJ’s die ten alle tijden kunnen draaien.

Tip 5. Stukjes

Vaak gebeurt het op feesten dat er iemand een stukje wil opdragen. Stem dit goed af met de DJ. Het kan voorkomen dat er meerdere stukjes per avond zijn. Om de avond vloeiend te verlopen is het verstandig om alle stukjes bij elkaar te houden (in hetzelfde blok) zo kan de DJ erna verdergaan met het opbouwen van de avond.

Tip 6. Mp3/Laptop/Beamer aansluiten

Het kan voorkomen dat er iemand een speciaal liedje wil afspelen of een laptop voor ene presentatie. Het komt voor dat de DJ de verkeerde kabel bij zich heeft. Stem dit daarom af met uw DJ om verassingen te voorkomen. De DJ kan hierdoor rekening houden en ervoor zorgen dat de goede kabels worden aangesloten.

Tip 7. Geniet!

De locatie is geregeld, de DJ is geregeld maar u stresst nog steeds over de kleinste dingen. Ontspan! alles is geregeld. Niets is lekkerder dan onbezorgd van uw feest te genieten en niet op de kleine dingen te letten. Als er vooraf goede afspraken zijn gemaakt dan kunt u onbezorgd genieten. Het is tijd om kennis te maken met Allround DJ Service.