EEN DJ DIE ZORGT VOOR DE
PERFECTE SFEER OP HET BEDRIJFSFEEST

Een meedenkende bedrijfsfeest DJ

Een bedrijfsfeest DJ die de sfeer zet die jij wilt

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest? Ook voor een bedrijfsevenement is Allround DJ Serice de juiste partner! Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau jouw bedrijfsfeest, corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, opening van een bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. 

In al die omstandigheden kan een bedrijfsfeest DJ het verschil maken. Aangepast op jouw wensen gaan wij aan de slag met de sfeer en de setting. Denk aan muziek, licht en entertainment.

Bedrijfsfeest DJ met ervaring

Even voorstellen

Wij zijn Allround DJ Service en houden wel van een feestje op een bedrijfsfeest, indien dat gewenst is natuurlijk ;). Het belangrijkst vinden we altijd jullie wensen, daar ligt voor ons de uitdaging.

Inmiddels gaan we al negen jaar mee als bedrijfsfeest DJ’s, maar de passie zijn we nog lang niet verloren. Ieder evenement is immers anders en uniek. Daarop inspelen is ons vak.

Soms is dat vanuit de achtergrond waar we puur dienen om de sfeer te zetten, maar soms mag ook het hele dak eraf. We bespreken met jou vooraf uitgebreid wat de bedoeling is en vullen de opdracht zo op een goede manier in!

Video afspelen

Jouw missie behaald

Het doel van een bedrijfsfeest DJ

Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert, zit daar vaak een doel achter. Het kan zijn dat het doel is om de band tussen het personeel sterker te maken, te bouwen aan de teamspirit of de band met het merk te doen groeien. Maar het kan ook zijn dat je een feest organiseert ten behoeve van een productlancering, heropening of welke andere bedrijfsgelegenheid dan ook.

Wat het doel ook is, bij Allround DJ Service denken we graag met je mee over de muzikale invulling van het bedrijfsfeest. Wij zorgen ervoor dat de muziek aansluit bij het doel. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en daar onze expertise op toe te passen. We maken er hoe dan ook een geslaagd evenement van en ontzorgen jou overal waar mogelijk.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je ze nog eens kunt delen met alle gasten van het bedrijfsevenement.

Fotospiegel

De sensatie op jouw bedrijfsfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie bedrijfsfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Een bedrijfsfeest DJ boeken met sfeervolle extra’s

Wil jij een extra sfeervol zakelijk evenement organiseren? Dan kan het zijn dat je meer wilt dan alleen een bedrijfsfeest DJ. Ook dan staan wij voor je klaar met onze add-ons. Denk aan een saxofonist, zangeres of onze foto opties.

Daarbij is het goed om te weten dat wij alle afstemming regelen. Zo zorgen wij bij samenwerking met muzikanten er altijd voor dat alles soepel in elkaar overloopt en goed op elkaar aansluit.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Img 9525

Bedrijfsfeest DJ reviews

Dit zeggen anderen

Wij zijn regelmatig te vinden op bedrijfsfeesten. We stonden al op de evenementen van Heineken, Mc Donalds, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Je kunt van ons dus verwachten dat we kwaliteit leveren en jouw wensen vertalen in een geslaagd evenement. En geslaagd betekent hier dus vooral dat jouw doel voor het bedrijfsevenement is behaald.