EEN DJ DIE ZORGT VOOR DE
PERFECTE SFEER OP HET BEDRIJFSFEEST

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Een meedenkende bedrijfsfeest DJ

Een bedrijfsfeest DJ die de sfeer zet die jij wilt

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest en zoek je een DJ die meedenkt en je er zeker van maakt dat het feest geslaagd wordt? Dan is Allround DJ Serice de juiste partner! Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau DJ’s, licht- en geluid voor jouw bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfsborrel, opening van een bedrijfspand, kerst-, Nieuwjaars- of netwerkborrel.

Met een ervaren bedrijfsfeest DJ ben je zeker van de juiste sfeer op jouw event. Bij Allround DJ Service gaan we al meer dan één decennium mee en daarmee begrijpen we hoe we de juiste setting kunnen creëren voor zakelijke events. Dit doen we altijd in goed overleg, denk hierbij aan passende muziek, een mooie lichtshow en entertainment, maar ook aan extra’s zoals een energizer om de sfeer er goed in te krijgen.

Bedrijfsfeest DJ met een decennium aan ervaring

Even voorstellen

Wij zijn Allround DJ Service en houden wel van een feestje op een bedrijfsfeest, indien dat gewenst is natuurlijk ;). Het belangrijkst vinden we altijd jullie wensen, daar ligt voor ons de uitdaging.

Inmiddels gaan we al 10 jaar mee als bedrijfsfeest DJ’s, maar de passie zijn we nog lang niet verloren. Ieder evenement is immers anders en uniek. Daarop inspelen is ons vak. Soms is dat vanuit de achtergrond waar we puur dienen om de sfeer te zetten, maar soms mag ook het hele dak eraf. We bespreken met jou vooraf uitgebreid wat de bedoeling is en vullen de opdracht zo op een goede manier in!

Op jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest verzorgt ons professionele team alles tot in de puntjes. Denk aan apparatuur, planning, transport en afstemming met de (feest)locatie. Je kunt er daarmee zeker van zijn dat alles goed geregeld is en er met jouw plannen wordt meegedacht.

Video afspelen

Jouw missie behaald

Het doel van een bedrijfsfeest DJ

Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert, zit daar vaak een doel achter. Het kan zijn dat het doel is om het groepsgevoel van het personeel te versterken, de band met het merk te doen groeien of te bouwen aan de teamspirit. Maar het kan ook zijn dat je een feest organiseert ten behoeve van een jubileum, product lancering, (her)opening of welke andere bedrijfsgelegenheid dan ook.

Wat het doel ook is, we denken met je mee over de muzikale invulling van het bedrijfsfeest. Misschien mag er flink gedanst worden, maar vindt je het ook belangrijk dat er genoeg ruimte is voor de gasten om met elkaar te praten. En wellicht heb je zelf muziekwensen, maar is dat niet wat je collega’s op de dansvloer brengt. Wij zorgen ervoor dat de muziek aansluit bij het doel. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en daar onze expertise op toe te passen. We maken er hoe dan ook een geslaagd evenement van en ontzorgen jou overal waar mogelijk.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je ze nog eens kunt delen met alle gasten van het bedrijfsevenement.

Fotospiegel

De sensatie op jouw bedrijfsfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes die direct worden geprint!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie bedrijfsfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Een bedrijfsfeest DJ boeken met sfeervolle extra’s

Wil jij een extra sfeervol zakelijk evenement organiseren? Dan kan het zijn dat je meer wilt dan alleen een bedrijfsfeest DJ. Ook dan staan wij voor je klaar met onze add-ons. Denk aan een verlichte dansvloer, indoor vuurwerk (sparkulars) of onze foto opties zoals de photobooth of fotospiegel. We hebben daarbij een groot netwerk aan extra entertainment zoals een saxofonist of zanger(es) die perfect kan afstemmen met onze DJ. Zo zorgen wij bij samenwerking met muzikanten er altijd voor dat alles soepel in elkaar overloopt en goed op elkaar aansluit.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Img 9525

Bedrijfsfeest DJ reviews

Dit zeggen anderen

Wij zijn regelmatig te vinden op bedrijfsfeesten. We stonden al op de evenementen van Heineken, Mc Donalds, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder bedrijfsevent is uniek en ons vak is om ons aan te passen op de wensen. Een feest is geslaagd als dat het voor jou is en daarom zetten wij alles op alles om op de beste manier op jouw wensen in te spelen!