ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR HET LEUKSTE DORPSFEEST OF LOKALE FESTIVAL

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Techniek, entertainment, decoratie, event crew en organisatie

Festival of dorpsfeest organiseren

Ben jij bezig een lokaal festival of dorpfeest te organiseren? Goed bezig! Of het nu gaat om een kleinschalig festival met foodtrucks en een podium voor lokale artiesten, of dat je groots uitpakt met DJ’s op een plein voor koningsdag, bij Allround DJ Service staan we klaar om je te helpen.

Hier vind je alle licht- en geluidstechniek voor zowel indoor als outdoor evenementen tot 5000 personen. Daarbij ondersteunen we samen met onze hechte partners in de organisatie, decoratie, entertainment en event crew voor jouw event. We kunnen alles tot in de puntjes voor jou verzorgen of slechts bijspringen waar nodig.

Ervaren team voor het leukste dorpsfeest of festival

Even voorstellen

Bij Allround DJ Service hebben we al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van DJ’s, licht- en geluidstechniek en het neerzetten van de leukste feesten! Van origine zijn we DJ’s, maar vanwege hechte samenwerkingen met professionele partners bieden we nu alles wat een dorpsfeest, lokaal festival of buurtfeest nodig heeft. Daarbij kun je de volledige organisatie aan ons overlaten, van de artiesten tot het podium en van de decoratie tot de event crew, of ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen het licht en geluid door ons te laten regelen.

Door de jaren heen hebben we samen met onze partners veel ervaring opgedaan met het organiseren van dorpsfeesten en festivals door heel Nederland. Daarmee begrijpen we wat je nodig hebt voor het organiseren van een geslaagd evenement. Van conceptplan, tot draaiboek tot de dag van het event zelf. Elke festiviteit is uniek en daarmee maatwerk. We bespreken met jou uitgebreid de ideeën en wensen en stemmen ons daar volledig op af. Bij de organisatie nemen we je stap voor stap mee in iedere belangrijke beslissing.

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service

Een festival organiseren van A tot Z

Dit komt er allemaal kijken bij een dorpsfeest of festival

Bij het organiseren van een lokaal festival, dorpsfeest of soortgelijke festiviteit komt veel kijken. Dit reikt van de event crew tot het podium en van de muziekinstallatie tot de catering. En wat dacht je van dingen als beveiliging, toiletten, EHBO en hekwerken. Overal moet aan worden gedacht, daarom kan het fijn zijn om ervaren organisatoren aan je zijde te hebben die het netwerk hebben om je te helpen alles goed te regelen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij de organisatie van jouw festiviteit, we zijn maar één belletje van je verwijderd!

Organisatie van jouw festival of dorpsfeest

Event organisatie

Onze professionele eventmanagers zorgen ervoor dat je voor het plannen en coördineren van een festival of dorpsfeest volledig ontzorgt bent van conceptontwikkeling tot uitvoering.

Techniek & apparatuur

Licht, geluid, podium, CHECK! Onze VJs maken er met de lichten een geweldig spektakel van dat iedere tent, loods of plein kan omtoveren tot een dansparadijs.

Artiesten/Entertainment

Wie staat er op het podium bij jouw festival of dorpsfeest? Ga je voor een allround DJ, lokale bekende of is er budget om een grote artiest te boeken? Wij hebben het netwerk om je op weg te helpen.

Personeel

Evenementen personeel voor op- en afbouw, horeca personeel, ticketscanners, technische mensen, beveiligers, EHBO-medewerkers of andere specialistische functies: wij hebben de juiste mensen in huis.

Decoratie & styling

Onze creatieve professionals zorgen ervoor dat het festival of dorpsfeest er pico bello uitziet! Denk aan aankleding en meubilair. Zelfs met promotiewerkdesign kunnen we een handje helpen!

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Borrel bedrijf

Reviews festivals en dorpsfeesten

Dit zeggen anderen

We organiseren en ondersteunen bij tal van (zakelijke) evenementen. Dat kan een eenvoudige borrel of bedrijfsfeest zijn, maar ook een groots dorpsfeest of lokaal festival. We stonden al op de events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder evenement is uniek en ons vak is om ons aan te passen op de wensen. Een festiviteit is geslaagd als dat het voor jou is en daarom zetten wij alles op alles om op de beste manier op jouw wensen in te spelen!