LICHT- EN GELUIDSTECHNIEK HUREN VOOR JOUW ZAKELIJKE EVENEMENT

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Verhuur van licht, geluid, video, microfoonsets, projectors en technici

Alle apparatuur voor jouw event

Of je nu een zakelijk seminar organiseert of een festival met duizenden mensen, om licht- en geluidstechniek kun je niet heen. Zowel voor een simpele microfoon set met projector voor een zakelijke spreker, als voor spectaculaire geprogrammeerde lichtshows, kun je bij Allround DJ Service terecht. 

We verhuren onder andere speakers, beamers, microfoons, podiumlichten, feestverlichting, rookmachines, blacklights, tv’s, podia, verlichte dansvloeren en technici zoals een VJ en geluidstechnicus. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Wij zijn er als jouw audiovisueel partner en geven je advies waar nodig.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Lichtshow

Lichten voor ieder soort activiteit. Van podiumlampen voor een lezing, tot aan een lichtinstallatie voor een festival.

Geluidsapparatuur

Speakers, subwoofers, een mengpaneel en iemand die alle kabels voor je aansluit; een behulpzame partner voor geluid tot 5000 personen.

Technici

Met een professional achter de knoppen voor licht en geluid, ben je er altijd zeker van dat alles goed werkt en je verhaal goed overkomt.

Audiovisueel

Van projectors en videoschermen tot volledige audiovisuele ondersteuning voor bijvoorbeeld het op beeld opnemen van een congres.

Mircrofoons

Misschien heb je maar één microfoon nodig voor een presentatie, of misschien wil je een hele band versterken, alles mag.

Podium

Wij hebben podia in alle soorten en maten en hebben er altijd eentje die past bij het evenement dat jij organiseert.

Uplighting

Een gebouw krijgt al snel een luxe en moderne uitstraling als je er de juiste lichten op schijnt. Met uplighting ontstaat de juiste ambiance!

Special effects

Rookmachines, lasers, sparkulars (indoor vuurwerk), een bellenblaasmachine; deze effecten maken er altijd iets bijzonders van.

Extra's

Geef de gasten een mooie herinnering met extra’s zoals onze fotospiegel of photobooth; foto’s worden direct geprint met jouw logo.

Meer dan tien jaar ervaring in verhuur van licht- en geluidsapparatuur

Over Allround DJ Service

We hebben al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van licht- en geluidsapparatuur en techniek. Dat begon voor ons als DJ’s voor feesten en partijen. De speakersets en lichtshows werden steeds wat groter en geavanceerder. Inmiddels faciliteren we licht en geluid voor evenementen tot 5000 personen, maar zijn we er ook gewoon voor een gezellig bedrijfsfeest of seminar.

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service
Borrel bedrijf

Reviews licht en geluid verhuur

Dit zeggen anderen

We verzorgen bij tal van zakelijke evenementen de licht- en geluidstechniek. Van een eenvoudige microfoon set op een kleinschalig seminar tot de verzorging van techniek voor congressen en festivals. We stonden al op de events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder evenement vraagt wat anders, daarom luisteren we altijd goed naar de wensen en geven daar onze professionele invulling aan.