DE LEUKSTE ARTIESTEN, DJ'S EN ENTERTAINMENT VOOR JOUW EVENEMENT

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Boek hier jouw artiesten, DJ's en entertainment

Een passende act voor ieder event

Op zoek naar een Hollandse zanger die met zijn meezingers alle mensen op een personeelsfeest in polonaise krijgt? Mag! Op zoek naar een DJ die stijlvol met een saxofonist house beats speelt op de achtergrond van jouw netwerkborrel? Mag ook! Op zoek naar een volledig programma met bands, dansers en DJ’s voor een lokaal festival? Ook dat kan!

Bij Allround DJ Service hebben we een zeer breed scala aan artiesten, entertainment en DJ’s beschikbaar, met altijd wel iets dat perfect past op jouw evenement. Goed entertainment sluit aan bij jouw doel van het event en zet de juiste sfeer. Wij luisteren uitgebreid naar jouw wensen en komen zo met een op maat gemaakte invulling.

Het juiste entertainment eenvoudig geregeld

Even voorstellen

Wij zijn Allround DJ Service en hebben al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van DJ’s, licht, geluid en entertainment. Of het nu gaat om een ontspannen lounge sfeer of een knallend feest, wij zijn er fan van! Het allerbelangrijkst voor ons zijn jouw wensen. Als wij daar volledig aan kunnen voldoen, beschouwen wij het evenement als geslaagd.

Elk evenement is uniek en vraagt om zijn eigen invulling. Soms is dat met een DJ, soms met een zanger, soms met een band en soms met een combinatie van alles. Wij zijn er om jou te helpen met het verzorgen van entertainment. Dat wil zeggen dat we aandachtig luisteren naar jouw wensen en op basis daarvan het juiste entertainment benaderen. Vanwege ons brede netwerk aan artiesten, muzikanten en ander entertainment zoals goochelaars en dansers, is er altijd wel iets dat past bij jouw evenement.

Ons professionele team regelt alles tot in de puntjes. Denk aan de benodigde apparatuur, planning, transport en coördinatie met de locatie. Je kunt er daarmee zeker van zijn dat alles goed geregeld is en er met jouw plannen wordt meegedacht.

Video afspelen

Welk entertainment past bij jouw evenement?

Een artiest, DJ, muzikant, band of dansact

Welk entertainment past bij jouw evenement? Dat is wellicht de eerste vraag waar je mee zit als je een goede invulling wilt vinden. Voor sommige evenementen zoals een zakelijke borrel, receptie of de opening van een bedrijf, kan het leuk zijn om goed entertainment uit te nodigen, maar liefst niet te uitbundig. In zo’n geval kan een DJ met saxofonist tof zijn; daarmee straal je professionaliteit uit en behoud de gelegenheid een feestelijke, maar ook chique sfeer.

Organiseer je een bedrijfsfeest, personeelsfeest of andere festiviteit dan is een Allround DJ vaak een goed idee, deze kan de muziek prima afstemmen op de doelgroep. Als er wat meer budget is, is het leuk om dit aan te vullen met een (lokale) zanger(es) die de gasten goed mee kan nemen. Voor een festival of dorpsfeest kan het goed werken om lokale artiesten te combineren met een DJ die alle acts aan elkaar knoopt.

Ieder evenement is uniek en wij zijn er als professionals dan ook om jou een handje te helpen met het regelen van het juiste entertainment. Neem dus zeker contact op als je benieuwd bent wat bij jouw evenement een goede invulling kan zijn. En wellicht zijn onderstaande ideeën ook een leuke toevoeging voor jouw event.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je ze nog eens kunt delen met alle gasten.

Fotospiegel

De sensatie op jouw event. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes die direct worden geprint!

Extra's

Van een verlichte dansvloer tot (indoor) vuurwerk en van confettikanonnen tot een voorgeprogrammeerde lichtshow. We kunnen alles voor je regelen.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Img 9525

Reviews entertainment, artiesten en DJ's

Dit zeggen anderen

Wij zijn regelmatig te vinden op evenementen met DJ’s, artiesten en ander entertainment. We stonden al op de zakelijke events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder evenement is uniek en ons vak is om op basis van jouw wensen de juiste match te maken met het entertainment. Een event is geslaagd als dat het voor jou is!