ALLES VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN CONGRES, SEMINAR OF CONFERENTIE

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Techniek, entertainment, decoratie en organisatie

Conferentie of seminar organiseren

Een congres of seminar is een van de hoogtepunten van het jaar voor bedrijven. Hier komen de mensen samen, van medewerkers tot relaties tot stakeholders. Een congres organiseren is niet alleen een geode manier om informatie te delen, maar werkt ook uitstekend om mensen te binden met de missie en visie van jouw bedrijf. Het creëert een platform voor het delen van ideeën, versterken van relaties en uitbouwen van netwerk.

Met de brede ervaring van Allround DJ Service en partners helpen we je een congres of seminar neer te zetten dat grote impact maakt op jouw doelgroep. Zo geven we samen een boost aan jouw bedrijf!

Ervaren team voor jouw congres of seminar

Even voorstellen

Wij zijn Allround DJ Service en hebben al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van events, entertainment, organisatie en licht- en geluidstechniek. Van origine zijn we DJ’s, maar vanwege hechte samenwerkingen met professionele partners bieden we nu alles wat een congres of seminar nodig heeft. Daarbij kun je de volledige organisatie aan ons overlaten, van het presentatiescherm tot het podium en van de stoelen en tafels tot de decoratie en het personeel.

Door de jaren heen hebben we samen met onze partners veel ervaring opgedaan met het organiseren van congressen, conferenties, meetings en seminars. Daarmee weten we precies wat er gedaan moet worden en kunnen we zo goed mogelijk overweg met jouw wensen en ideeën.

Elk zakelijk evenement is uniek en daarmee maatwerk. We bespreken met jou uitgebreid de wensen en stemmen ons daar volledig op af. Bij de organisatie nemen we je stap voor stap mee in iedere belangrijke beslissing. Op naar een geslaagd evenement!

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service

Jouw doelstellingen behaald

De 'WHY' van jouw congres of seminar

In het écht samenkomen met medewerkers, partners en stakeholders op een event, is een geweldige manier om met elkaar te binden. Hier kun je jouw boodschap volledig overbrengen op de manier die past bij jouw bedrijf. Het is dan ook eerder regel dan uitzondering dat de doelstellingen van een congres of seminar volledig samenvallen met de ambities van jouw bedrijf. Een zakelijk evenement organiseren kost tijd en geld, dat besteed je niet zomaar zonder doelstellingen. Dus, waarom wil je eigenlijk een congres of seminar organiseren en wat hoop je daarmee te bereiken? Met een antwoord op die vraag kunnen wij je perfect helpen met de invulling en organisatie!

Volledige verzorging van jouw congres of seminar

Event organisatie

Onze professionele eventmanagers zorgen ervoor dat je voor het plannen en coördineren van het congres volledig ontzorgt bent van conceptontwikkeling tot uitvoering.

Techniek & apparatuur

Microfoons voor de sprekers, presentatie schermen, sfeer zettende verlichting en geluidstechnici… Alle techniek voor jouw congres of seminar kunnen volledig door ons worden verzorgd.

Decoratie & styling

Onze creatieve professionals zorgen ervoor dat jouw congres of seminar de uitstraling krijgt die het verdient. Denk aan stoelen, podia, bloemen en ballonnen, overal wordt aan gedacht.

Personeel

Een event crew zorgt ervoor dat jouw gasten in de watten worden gelegd. We zijn er voor de op- en afbouw, horeca, technische mensen of als host om de gasten te ontvangen.

Extra's

Je kunt met Allround DJ Service ook leuke extra’s in huis halen zoals de photobooth, fotospiegel, sparkulars (indoor vuurwerk) en confetti kanonnen.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Borrel bedrijf

Reviews van bedrijven

Dit zeggen anderen

Wij zijn regelmatig te vinden bedrijfsevenementen zoals congressen, seminars, recepties en conferenties. We stonden al op de zakelijke events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder zakelijk evenement is uniek en ons vak is om ons aan te passen op de wensen. Een bijeenkomst is geslaagd als dat het voor jou is en daarom zetten wij alles op alles om op de beste manier jouw wensen in te vullen