DE ORGANISATIE VAN JOUW EVENEMENT TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Evenementenorganisatie van A tot Z

Organisatie van jouw droomevenement

Plannen om een congres, festival, zakelijk evenement, seminar of bedrijfsfeest te organiseren, maar geen idee waar te beginnen? Je kunt de organisatie van ieder (zakelijk) evenement volledig aan ons uitbesteden. Met een groep professionals bespreken we jouw wensen en geven we samen invulling aan jouw droomevenement. Wij zijn een event organisatie die écht luistert en alle moeilijke dingen regelt. Maar daarbij blijf jij wél altijd de baas over het eindproduct.

Bij Allround DJ Service nemen we samen met onze partners ruim de tijd om te begrijpen wat jouw specifieke wensen en doelen zijn van jouw evenement. Zo organiseren we een evenement dat perfect aansluit op jouw visie, van de locatie tot de catering en van de licht- en geluidstechniek tot eventueel entertainment.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Planning en coördinatie

Onze professionele eventmanagers zorgen ervoor dat je voor het plannen en coördineren van jouw evenement volledig ontzorgt bent van conceptontwikkeling tot uitvoering.

Personeel & event crew

Een event crew zorgt ervoor dat jouw gasten in de watten worden gelegd. We zijn er voor de op- en afbouw, horeca, technische mensen of als host om de gasten te ontvangen.

Apparatuur & techniek

Microfoons voor de sprekers, presentatie schermen, sfeer zettende verlichting en geluidstechnici… We regelen alle benodigde techniek voor jouw evenement.

Catering

Voor de catering van borrels, diners en bedrijfsfeesten werken wij samen met diverse lokale cateraars die altijd iets passends hebben voor jouw evenement. Van buffet tot foodtruck.

Decoratie & styling

Onze creatieve professionals zorgen ervoor dat jouw evenement de uitstraling krijgt die het verdient. Denk aan podia, stoelen, bloemen en ballonnen, overal wordt aan gedacht.

Entertainment

Een spectaculaire invulling van jouw evenement kan zijn met DJ’s of artiesten, afhankelijk van het event uiteraard; we hebben altijd iets passends in ons netwerk.

Meer dan 10 jaar evenementenorganisatie

Even voorstellen...

Bij Allround DJ Service hebben we al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van evenementen. Van origine zijn we DJ’s, maar vanwege hechte samenwerkingen met professionele partners organiseren we volledige evenementen van A tot Z. Van de eventuele artiesten tot het podium en van de decoratie tot de event crew, alle kennis en ervaring is in huis!

Door de jaren heen hebben we samen met onze partners veel ervaring opgedaan met de organisatie van zowel particuliere als zakelijke evenementen. Daarmee begrijpen we wat je nodig hebt voor het organiseren van een geslaagd evenement. Van conceptplan, tot draaiboek tot de dag van het event zelf. Elk event is uniek en daarmee maatwerk. We bespreken met jou uitgebreid de ideeën en wensen en gaan vanaf daar voor jou aan de slag. Bij de organisatie nemen we je stap voor stap mee in iedere belangrijke beslissing.

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service
Borrel bedrijf

Reviews organisatie evenementen

Dit zeggen anderen

We stonden al op de events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder evenement vraagt wat anders, daarom luisteren we altijd goed naar de wensen en geven daar onze professionele invulling aan.