ALLES IN HUIS VOOR EEN FEESTELIJKE BEDRIJFSOPENING

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Techniek, entertainment, decoratie en organisatie

Bedrijfsopening laten verzorgen

Een bedrijfsopening is een mijlpaal die niet zomaar voorbij mag gaan! Of het nu gaat om de lancering van je nieuwe bedrijf, de opening van een nieuw bedrijfspand, na een grondige verbouwing of bij een nieuwe vestiging – het is een gelegenheid die gevierd moet worden. Een feestelijke bedrijfsopening is niet alleen leuk, maar versterkt ook de band met je relaties, medewerkers en andere belanghebbenden. Het biedt het perfecte moment om het verhaal van jouw bedrijf te delen.

Bij Allround DJ Service staan we klaar om ieder aspect van de bedrijfsopening te verzorgen. Of het nu gaat om decoratie, licht, geluid, audiovisuele ondersteuning, entertainment, organisatie of personeel, wij verzorgen alles tot in de puntjes en vertalen jouw wensen en ideeën in een onvergetelijke opening van het bedrijf.

Ervaren team voor jouw bedrijfsopening

Even voorstellen

Wij zijn Allround DJ Service en hebben al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van events, entertainment, organisatie en licht- en geluidstechniek. Van origine zijn we DJ’s, maar vanwege hechte samenwerkingen met professionele partners bieden we nu alles wat een feestelijke bedrijfsopening nodig heeft. Daarbij kun je de volledige organisatie aan ons overlaten, van het presentatiescherm tot het podium en van de decoratie tot het personeel, of ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen een DJ met geluid bij ons te boeken.

Door de jaren heen hebben we samen met onze partners veel ervaring opgedaan met het organiseren van openingen voor verschillende bedrijven, verenigingen en organisaties. Daarmee hebben we veel ideeën opgedaan om een bedrijfsopening sfeer te geven en optimaal te benutten. Er zijn tal van mogelijkheden om een unieke ervaring te bieden aan de gasten.

Elk evenement is uniek en daarmee maatwerk. We bespreken met jou uitgebreid de wensen en stemmen ons daar volledig op af. Bij de organisatie nemen we je stap voor stap mee in iedere belangrijke beslissing. Op naar een geslaagde bedrijfsopening!

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service

Het doel van jouw bedrijfsopening

Waarom zou je een bedrijfsopening groots aanpakken?

Natuurlijk, je hebt zelf wat te vieren bij de lancering van een nieuw bedrijf of als er een nieuwe vestiging wordt geopend. Maar er zijn ook genoeg andere redenen om dit groots en feestelijk aan te pakken:

– Een opening versterkt de band met relaties;
– Een opening zorgt voor verbondenheid binnen je team;
– Een opening is een ideaal moment om de visie en waarden van je bedrijf tot leven te brengen;
– Een opening is hét moment om de ambities van je bedrijf te boosten.

Wanneer je de bedrijfsopening goed aanpakt, is er veel uit te halen! Het doel of de doelen van jouw bedrijfsopening bespreken we vooraf ook uitgebreid zodat we dit kunnen verwerken in de planning. We delen ook graag unieke ideeën om je openingsspeech kracht bij te zetten of een creatieve energizer om je gasten te enthousiasmeren.

Volledige verzorging voor de opening van jouw bedrijf

Event organisatie

Onze professionele eventmanagers zorgen ervoor dat je voor het plannen en coördineren van de bedrijfsopening volledig ontzorgt bent van conceptontwikkeling tot uitvoering.

Techniek & apparatuur

Van een microfoon en projector tot de meest uitgebreide lichtshow op jouw bedrijfsopening. Naar wens kan met uplighting ook het (nieuwe) bedrijfspand een extra luxe/feestelijke uitstraling krijgen. 

Decoratie & styling

Onze creatieve professionals zorgen ervoor dat de opening van jouw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient. Denk aan bloemen, meubilair, tafeldecoratie en ballonnen, overal wordt aan gedacht.

Entertainment

Entertainment kan de sfeer versterken op jouw opening, maar moet niet de show stelen. Een goede invulling kan zijn een saxofonist met DJ, en dat ziet er gelijk super professioneel uit!

Personeel

Een event crew zorgt ervoor dat jouw gasten in de watten worden gelegd. We zijn er voor de op- en afbouw, horeca, technische mensen of als host om de gasten te ontvangen.

Extra's

Je kunt met Allround DJ Service ook leuke extra’s in huis halen zoals de photobooth, fotospiegel, sparkulars (indoor vuurwerk) en confetti kanonnen.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Borrel bedrijf

Reviews van bedrijven

Dit zeggen anderen

Wij zijn regelmatig te vinden bedrijfsevenementen zoals bedrijfsopeningen, congressen, borrels en recepties. We stonden al op de zakelijke events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder zakelijk evenement is uniek en ons vak is om ons aan te passen op de wensen. Een bijeenkomst is geslaagd als dat het voor jou is en daarom zetten wij alles op alles om op de beste manier op jouw wensen in te spelen!