Samenwerkingen / Betrouwbare partners

“David de Rijcke”

Trouwvideografie

David de Rijcke is een professionele videograaf die wij al meerdere keren zijn tegengekomen op bruiloften waar wij hebben gedraaid. We horen keer op keer positieve ervaringen over hem. Hij maakt trouwvideo’s op maat en doet er alles aan om jullie liefde zo goed mogelijk in beeld te brengen. Wil je video’s vanuit de lucht? Dan pakt hij zijn drone. Wil je een close-up? Dan is hij altijd in de buurt.

Iets over David

“Het is zo verschrikkelijk uitdagend om een bruiloft te filmen, mensen hebben werkelijk geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Misschien is dat wel de reden dat dit vak voor mij is gemaakt. Geluidsapperatuur, microfoons, camera gear, lampen/licht, stabilisers en drones; te veel gadgets om op te noemen. De combinatie van het werken met al die apparatuur en het gebruiken van mijn creativiteit is voor mij de perfecte baan.”

Wanneer je met ons contact opneemt kunnen wij vanuit David een voorstel doen. Het voordeel daarvan is dat je daardoor gelijk aanspraak maakt op leuke extra’s en mogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters (twv. 140,-) of een same day edit (twv. 245,-) op jullie bruiloft.

Voordelen

 • Professionele trouwvideografie voor een leuke prijs.
 • Een trouwvideo op basis van jullie wensen.
 • Opties om dronebeelden te laten maken.
 • Inclusief bewerking van de trouwvideo.
 • Opties voor same day edit (je kunt de film in de avond direct aan de gasten laten zien)
 • Altijd een aangenaam kennismakingsgesprek.
 • Combimogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters of een onafgebroken weddingfilm.

Vanaf 1595,-

Image00004 scaled

“Fleur Stolk”

Fleur Stolk Fotografie

Fleur Stolk is een jonge fotografe uit de omgeving van Rotterdam. Voor verschillende soorten fotoshoots kun je bij haar terecht. Denk aan foto’s met je familie, vrienden en je kinderen. Als fotograaf leg ik de mooie en spontane momenten in het leven vast. Niet het standaard ‘Say cheese’ plaatje. Je kunt mij boeken voor jullie bruidsreportage, familiereportage, evenementreportage, portret foto’s en foto’s van jullie verliefde koppies.

Iets over Fleur

“Mijn naam is Fleur, een enthousiaste fotografe uit de omgeving van Rotterdam. Ik word vaak beschreven als spontaan, gezellig en heel erg creatief. 

Mijn passie voor fotografie begon in de eerste corona lockdown in 2020. Ik begon met een oude camera van mijn ouders en al gauw vond ik het zo leuk dat ik een eigen camera kocht. Doordat ik veel foto’s deelde op mijn social media, kwam ik erachter dat het veel aandacht kreeg en maakte ik mijn eigen website. 

Ik vind mijn rust in fotograferen en vind het leuk om mensen blij te kunnen maken door hun mooie, spontane momenten vast te leggen. Hoe ik ben als persoon zie je erg terug in mijn fotografie. Rustig, geordend, maar ook specifiek. Met de foto’s die ik maak wil ik graag andere mensen blij maken en laten zien hoe mooi sommige dingen kunnen zijn.”

Wanneer je met ons contact opneemt kunnen wij vanuit Fleur een voorstel doen. Het voordeel daarvan is dat je daardoor gelijk aanspraak maakt op leuke extra’s en mogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters (twv. 140,-)

Voordelen

 • Legt het echte beeld vast, een fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geen stijve ‘say cheese’ beelden maar foto’s die precies laten zien wie jij echt bent.
 • Bang zijn dat je niet goed op de foto staat is helemaal niet nodig, want poseren hoeft niet. Ik ga gewoon door met het gesprek tijdens het shooten en daag je uit met kleine opdrachtjes zodat je de camera helemaal vergeet.
 • Onopvallende fotograaf, perfect voor als je eigenlijk liever niet op de foto gaat.
 • Je krijgt de foto’s in groot formaat, zo kun je deze nog laten afdrukken en/of naar familieleden versturen.
 • Geen maximum aantal foto’s, ik schiet altijd lekker door, zodat ik geen moment mis.
 • Een snelle levering van de foto’s, namelijk ongeveer 3 weken.
 • Een gratis kennismakingsgesprek.
 • Betaalbare fotograaf

Vanaf 295,-

Img 9525

Wij zijn niet als enige enthousiast over onszelf

Wat zeggen anderen

Natuurlijk boek je niet zomaar de eerste de beste DJ voor bijzondere momenten. Daarom kan het nooit kwaad om eens te kijken naar wat anderen van ons vinden. Zij gaven ons gemiddeld een 9,3 als beoordeling en daar zijn we trots op!