Samenwerkingen / Betrouwbare partners

“David de Rijcke”

Trouwvideografie

David de Rijcke is een professionele videograaf die wij al meerdere keren zijn tegengekomen op bruiloften waar wij hebben gedraaid. We horen keer op keer positieve ervaringen over hem. Hij maakt trouwvideo’s op maat en doet er alles aan om jullie liefde zo goed mogelijk in beeld te brengen. Wil je video’s vanuit de lucht? Dan pakt hij zijn drone. Wil je een close-up? Dan is hij altijd in de buurt.

Iets over David

“Het is zo verschrikkelijk uitdagend om een bruiloft te filmen, mensen hebben werkelijk geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Misschien is dat wel de reden dat dit vak voor mij is gemaakt. Geluidsapperatuur, microfoons, camera gear, lampen/licht, stabilisers en drones; te veel gadgets om op te noemen. De combinatie van het werken met al die apparatuur en het gebruiken van mijn creativiteit is voor mij de perfecte baan.”

Wanneer je met ons contact opneemt kunnen wij vanuit David een voorstel doen. Het voordeel daarvan is dat je daardoor gelijk aanspraak maakt op leuke extra’s en mogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters (twv. 140,-) of een same day edit (twv. 245,-) op jullie bruiloft.

Voordelen

 • Professionele trouwvideografie voor een leuke prijs.
 • Een trouwvideo op basis van jullie wensen.
 • Opties om dronebeelden te laten maken.
 • Inclusief bewerking van de trouwvideo.
 • Opties voor same day edit (je kunt de film in de avond direct aan de gasten laten zien)
 • Altijd een aangenaam kennismakingsgesprek.
 • Combimogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters of een onafgebroken weddingfilm.

Vanaf 1595,-

Image00004 scaled

“Fleur Stolk”

Fleur Stolk Fotografie

Fleur Stolk is een jonge fotografe uit de omgeving van Rotterdam. Voor verschillende soorten fotoshoots kun je bij haar terecht. Denk aan foto’s met je familie, vrienden en je kinderen. Als fotograaf leg ik de mooie en spontane momenten in het leven vast. Niet het standaard ‘Say cheese’ plaatje. Je kunt mij boeken voor jullie bruidsreportage, familiereportage, evenementreportage, portret foto’s en foto’s van jullie verliefde koppies.

Iets over Fleur

“Mijn naam is Fleur, een enthousiaste fotografe uit de omgeving van Rotterdam. Ik word vaak beschreven als spontaan, gezellig en heel erg creatief. 

Mijn passie voor fotografie begon in de eerste corona lockdown in 2020. Ik begon met een oude camera van mijn ouders en al gauw vond ik het zo leuk dat ik een eigen camera kocht. Doordat ik veel foto’s deelde op mijn social media, kwam ik erachter dat het veel aandacht kreeg en maakte ik mijn eigen website. 

Ik vind mijn rust in fotograferen en vind het leuk om mensen blij te kunnen maken door hun mooie, spontane momenten vast te leggen. Hoe ik ben als persoon zie je erg terug in mijn fotografie. Rustig, geordend, maar ook specifiek. Met de foto’s die ik maak wil ik graag andere mensen blij maken en laten zien hoe mooi sommige dingen kunnen zijn.”

Wanneer je met ons contact opneemt kunnen wij vanuit Fleur een voorstel doen. Het voordeel daarvan is dat je daardoor gelijk aanspraak maakt op leuke extra’s en mogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters (twv. 140,-)

Voordelen

 • Legt het echte beeld vast, een fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geen stijve ‘say cheese’ beelden maar foto’s die precies laten zien wie jij echt bent.
 • Bang zijn dat je niet goed op de foto staat is helemaal niet nodig, want poseren hoeft niet. Ik ga gewoon door met het gesprek tijdens het shooten en daag je uit met kleine opdrachtjes zodat je de camera helemaal vergeet.
 • Onopvallende fotograaf, perfect voor als je eigenlijk liever niet op de foto gaat.
 • Je krijgt de foto’s in groot formaat, zo kun je deze nog laten afdrukken en/of naar familieleden versturen.
 • Geen maximum aantal foto’s, ik schiet altijd lekker door, zodat ik geen moment mis.
 • Een snelle levering van de foto’s, namelijk ongeveer 3 weken.
 • Een gratis kennismakingsgesprek.
 • Betaalbare fotograaf

Vanaf 295,-

Rochelle wielinga

“Rochelle Wielinga”

Bubbles & Kisses Weddingplanning

Mijn naam is Rochelle en als gediplomeerd weddingplanner help ik bruidsparen om jullie mooiste dag zorgeloos en persoonlijk te maken. Ik ben in aantocht naar jullie bruiloft jullie sparringpartner, ik denk met jullie mee, deel mijn kennis en ervaring, draag de leukste leveranciers aan (zoals De Hippe Trouwambtenaar) die het beste bij jullie passen en kom met originele ideeën om jullie bruiloft écht persoonlijk te maken. Dat doe ik door goed te luisteren naar jullie wensen én jullie liefdesverhaal. Ik doe namelijk niet aan kopieer-plak-bruiloften. Het moet eigen zijn, persoonlijk, echt van jullie.

Ook op de dag zelf zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zorg dat alles klaarstaat en jullie gasten worden ontvangen en begeleid terwijl jullie foto’s aan het maken zijn, elkaar het jawoord geven of aan het proosten zijn. Ik ben overal waar jullie niet kunnen zijn. En waar jullie geen dierbaren bij willen missen. Maar tegelijkertijd ben ik ook daar bij jullie om er voor te zorgen dat jullie comfortabel zijn, zorg ik dat jullie af en toe ook even een momentje samen hebben en ben ik altijd in de buurt als jullie of jullie gasten vragen of verzoekjes hebben. 

Ik ben gestructureerd en let op alle details. Door mijn creativiteit, kennis en netwerk kan ik jullie dag extra persoonlijk en betekenisvol maken. Ik ben enthousiast, vrolijk, gedreven, secuur en met mijn persoonlijke aanpak zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat jullie, en jullie gasten, zorgeloos kunnen genieten van (de aanloop naar) jullie grote dag. 

Wanneer je met ons contact opneemt kunnen wij vanuit Rochelle een voorstel doen. Het voordeel daarvan is dat je daardoor gelijk aanspraak maakt op leuke extra’s en mogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters (twv. 140,-)