Samenwerkingen / Betrouwbare partners

“David de Rijcke”

Trouwvideografie

David de Rijcke is een professionele videograaf die wij al meerdere keren zijn tegengekomen op bruiloften waar wij hebben gedraaid. We horen keer op keer positieve ervaringen over hem. Hij maakt trouwvideo’s op maat en doet er alles aan om jullie liefde zo goed mogelijk in beeld te brengen. Wil je video’s vanuit de lucht? Dan pakt hij zijn drone. Wil je een close-up? Dan is hij altijd in de buurt.

Iets over David

“Het is zo verschrikkelijk uitdagend om een bruiloft te filmen, mensen hebben werkelijk geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Misschien is dat wel de reden dat dit vak voor mij is gemaakt. Geluidsapperatuur, microfoons, camera gear, lampen/licht, stabilisers en drones; te veel gadgets om op te noemen. De combinatie van het werken met al die apparatuur en het gebruiken van mijn creativiteit is voor mij de perfecte baan.”

Wanneer je met ons contact opneemt kunnen wij vanuit David een voorstel doen. Het voordeel daarvan is dat je daardoor gelijk aanspraak maakt op leuke extra’s en mogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters (twv. 140,-) of een onafgebroken weddingfilm edit (twv. 295,-) op jullie bruiloft.

Voordelen

  • Professionele trouwvideografie voor een leuke prijs.
  • Een trouwvideo op basis van jullie wensen.
  • Opties om dronebeelden te laten maken.
  • Inclusief bewerking van de trouwvideo.
  • Opties voor same day edit (je kunt de film in de avond direct aan de gasten laten zien)
  • Altijd een aangenaam kennismakingsgesprek.
  • Combimogelijkheden zoals gratis lichtgevende love letters of een onafgebroken weddingfilm.

Vanaf 895,-

Allround dj service
Perfect wedding
Feedback
Facebook
5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,9/5

9,6/10

9,4/10

5/5

Img 9525

Wij zijn niet als enige enthousiast over onszelf

Wat zeggen anderen

Natuurlijk boek je niet zomaar de eerste de beste DJ voor bijzondere momenten. Daarom kan het nooit kwaad om eens te kijken naar wat anderen van ons vinden. Zij gaven ons gemiddeld een 9,3 als beoordeling en daar zijn we trots op!