Over ons

Allround DJ Service

Even voorstellen

Allround DJ Service, is in 2011 begonnen als een simpele DJ drive-in show en opgestart door Dick van Delft. Zijn passie voor muziek, licht & geluid en DJ-en zorgde ervoor dat we door de jaren heen steeds groter zijn geworden. Intussen is onze DJ drive-in show uitgegroeid tot meerdere drive-in shows  en zijn wij flink uitgebreid met een fantastisch DJ team (dus altijd een back-up DJ voor jouw feest!).

Wij draaien wekelijks op bruiloften, verjaardagen, thema feesten, bedrijfsfeesten en andere partijen. Door de jaren heen hebben wij veel contacten opgebouwd met andere DJ’s, licht- en geluidsbedrijven en evenementenbureau’s.

Mede door deze connecties hebben wij intussen een geweldig team opgebouwd met verschillende DJ’s die ieder hun eigen kwaliteiten hebben. Ons doel is om ieder feest tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Voorstel video Allround DJ Service

DJ voor ieder feest

Als DJ’s zijn we vaak actief op zeer diverse feesten. Tussen april en oktober vind je ons met name op bruiloften, in de winter veelal op bedrijfsfeesten, schoolfeesten en verjaardagen.

Voor ieder feest kijken we welke DJ show het beste past en draaien we naar de wensen van de organisator.

Video afspelen

Ons Team

Dick van delft

Dick

Founder & CEO
Dj davy

Davy

Allround Dj
Tim

Tim

Allround DJ
Dj dion

Dion

Allround DJ
Foto-jasper-kimmel

Jasper

Allround DJ
Dj-robin

Robin

Allround DJ
Dj thijs jesper

Thijs & Jesper

Allround DJ duo
Dj dave

Dave

Allround DJ duo
Dj mike bootsman

Mike

Allround DJ
Dj-ronaldo

Ronaldo

Allround DJ

Hoe werken wij?

Je vraagt een offerte bij ons aan
Vraag online vrijblijvend een offerte bij ons aan of boek direct een allround DJ.
We bespreken al jouw wensen
Telefonisch bespreken we al jouw wensen voor het feest. Vervolgens vullen we deze in bij onze portal waar je tot de dag van het feest nog zelf verzoekjes en dergelijken kunt toevoegen.
Alles geregeld, zonder zorgen
Vervolgens gaan wij aan de slag met het zorgen voor de juiste licht- en geluidsapparatuur en stemmen wij dit af met de locatie. Van opbouw tot afbouw, wij regelen alles.
Jouw feest gaat los!
Tijdens het feest hoef jij niets anders te doen dan genieten. Zelfs nog even een verzoekje aanvragen bij de DJ kan altijd.
Hoe vond je het?
Achteraf evalueren we hoe we het hebben gedaan. Zo worden we steeds weer iets beter.

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van hoe groot jouw feest is en of je wilt dat de DJ licht en geluid meeneemt, berekenen wij de kosten. Omdat wij transparantie belangrijk vinden hebben we onze prijzen ook gewoon online staan. Deze vind je hier.

In totaal werken wij samen met 11 allround DJ’s. Enkele weken voor het feest plannen wij de DJ’s in. Wij doen dit op basis van de muzikale wensen. Zo weten we zeker dat er op jouw feest een DJ komt draaien die bij jouw feest past.

Wij werken met 11 allround DJ’s en hebben altijd een back-up. Mocht er overmacht zijn waardoor de DJ niet op jouw feest kan komen draaien, regelen wij direct iemand anders. Zo ben je er zeker van dat het de feestavond word die je in gedachten had.

Zodra jij een offerte aanvraagt zetten wij jouw datum in optie. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om kennis te maken en verdere details te bespreken. Vervolgens heb je één week de tijd om een keuze te maken, jouw optie blijft één week staan voordat we iemand anders toestaan op jouw datum te boeken.

Wij zijn zelf gevestigd in Capelle aan den Ijssel. Echter komen onze DJ’s uit heel Nederland en daar draaien we dan ook.

Wij zijn actief in heel Nederland. We zijn dan ook al bij veel locaties bekend. Als wij nog niet bekend zijn met een feestlocatie nemen wij zelf uitgebreid contact op voor de afstemming.

Onze prijzen zijn inclusief alles. Je betaald dus geen extra kosten voor vervoer, opbouw, afbouw, verzekering, BTW en dergelijken.

Wij zijn graag duidelijk over de spullen waarmee we op jouw feest komen. Vandaar dat we werken met verschillende DJ show opties waarmee je exact ziet wat je in huis haalt. Onze verschillende shows vind je hier.

Wanneer je jouw boeking bij ons bevestigd vragen wij om een kleine aanbetaling. De verdere factuur ontvang je in de week voor het feest.

Bij het boeken van een DJ hebben we telefonisch contact over jouw wensen. Vervolgens maken we op basis van de wensen een account aan in onze portal. Via daar kun je zelf nog verzoekjes en andere wensen doorgeven aan de DJ.

Voor onze meest actuele feestfoto’s en filmpjes kun je het beste kijken op onze Instagram.

Allround dj service
Perfect wedding
Feedback
Facebook
5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,9/5

9,6/10

9,4/10

5/5

Img 9525
DJ reviews

Wat zeggen anderen

Vele feestvierders zijn je al voor geweest en hebben een DJ bij Allround DJ Service geboekt. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk feest, zodat we zeker weten dat we kwaliteit bieden en jij het feest zorgeloos kunt beleven.

Gemiddeld geven klanten ons een beoordeling van een 9,3 en daar zijn we trots op!