EEN VERJAARDAG (DJ) OM NOOIT TE VERGETEN

De gezelligste verjaardag DJ

Pak groots uit op jouw verjaardag met een DJ

Of je nu 40 of 50 wordt (of jonger, dan heb je geluk), een feestje hoort erbij! Jij kiest de muziek en de allround DJ bouwt samen met jou en de gasten een top feest. Vaak horen wij ‘onze gasten zijn niet echt dansers‘, maar zelfs dan, zorgen wij voor een volle dansvloer. Dansen op je verjaardag is namelijk hartstikke leuk en verbindt.

Zo’n 150 keer per jaar mogen we het feestje op iemands verjaardag naar een hoger niveau tillen. Dus wat je ook zoekt, van een gezellige sfeer tot een uitbundig themafeest; wij zijn er klaar voor!

Dankzij onze ervaren allround DJ’s, die feilloos de (muziek)wensen van jong en oud aanvoelen, zorgt Allround DJ Service altijd voor de juiste sfeer op jouw verjaardagsfeest.

Ook qua locatie zijn wij erg flexibel. Onze DJ shows zijn ook zeer geschikt voor kleinere locaties en passen zelfs in een huiskamer of in jouw achtertuin.

Bruiloft DJ met ervaring

Even voorstellen

Woehoe! Wij zijn dus Allround DJ Service en houden wel van een goed verjaardagsfeest. Het belangrijkst vinden we altijd jouw wensen, daar ligt voor ons de uitdaging.

Inmiddels gaan we al negen jaar mee als verjaardag DJ’s maar de passie zijn we nog lang niet verloren. Iedere verjaardag is immers anders en uniek. Daarop inspelen is ons vak.

Video afspelen

Jouw verjaardagswensen voorop

Bij Allround DJ Service kun je zo groot uitpakken als je wilt. Wij vinden het belangrijk dat je je niet in de mogelijkheden beperkt voelt als het gaat om jouw verjaardagsfeest. Daarom bieden wij shows aan in verschillende formaten. Alles is mogelijk en wij gaan zorgvuldig met jouw wensen om zodat je een onvergetelijk feest tegemoet gaat!

Wanneer je niet weet welke DJ show het beste aansluit op jouw wensen, zullen wij je daar altijd bij helpen. Het regelen van goed licht en geluid is immers onze passie.

Photobooth

De leukste foto’s op jouw verjaardag krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op jouw verjaardag. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jouw verjaardag? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,8/5

9,5/10

9,4/10

5/5

Eerdere jarigen vertellen

Dit zeggen anderen

Vele jarigen zijn je al voor geweest en hebben een verjaardag DJ bij Allround DJ Service geboekt. Wij hebben gevraagd wat zij ervan vonden.

Wij evalueren namelijk elke verjaardag, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jij het feest zorgeloos kunt beleven. Gemiddeld geven jarigen ons een beoordeling van een 9,4 en daar zijn we trots op!