EEN VERJAARDAG (DJ) OM NOOIT TE VERGETEN

De gezelligste verjaardag DJ

Pak groots uit op jouw verjaardag met een DJ

Of je nu 40 of 50 wordt (of jonger, dan heb je geluk), een feestje hoort erbij! Jij kiest de muziek en de allround DJ bouwt samen met jou en de gasten een top feest. Vaak horen wij ‘onze gasten zijn niet echt dansers‘, maar zelfs dan, zorgen wij voor een volle dansvloer. Dansen op je verjaardag is namelijk hartstikke leuk en verbindt.

Zo’n 150 keer per jaar mogen we het feestje op iemands verjaardag naar een hoger niveau tillen. Dus wat je ook zoekt, van een gezellige sfeer tot een uitbundig themafeest; wij zijn er klaar voor!

Dankzij onze ervaren allround DJ’s, die feilloos de (muziek)wensen van jong en oud aanvoelen, zorgt Allround DJ Service altijd voor de juiste sfeer op jouw verjaardagsfeest.

Verjaardag DJ met ervaring

Even voorstellen

Woehoe! Wij zijn dus Allround DJ Service en houden wel van een goed verjaardagsfeest. Het belangrijkst vinden we altijd jouw wensen, daar ligt voor ons de uitdaging.

Inmiddels gaan we al negen jaar mee als verjaardag DJ’s maar de passie zijn we nog lang niet verloren. Iedere verjaardag is immers anders en uniek. Daarop inspelen is ons vak.

We vragen je dan ook altijd van tevoren om een lijstje met verzoekjes in te vullen op onze DJ portal. Op basis daarvan creëren wij het verjaardagsfeest waar je al jaren naar uitkijkt!

Video afspelen

Jouw verjaardags wensen voorop

Bij Allround DJ Service kun je zo groot uitpakken als je wilt. Wij vinden het belangrijk dat je je niet in de mogelijkheden beperkt voelt als het gaat om jouw verjaardagsfeest. Daarom bieden wij shows aan in verschillende formaten. Alles is mogelijk en wij gaan zorgvuldig met jouw wensen om zodat je een onvergetelijk feest tegemoet gaat!

We kunnen de uitgebreide DJ shows altijd passend maken aan jouw locatie. Of je jouw verjaardag nu in de tuin of in een kasteel wilt vieren. Mocht je niet weten welke DJ show het beste past bij jouw feest, stuur ons dan zeker even een berichtje, dan helpen we je verder.

Photobooth

De leukste foto’s op jouw verjaardag krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op jouw verjaardag. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jouw verjaardag? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

C1a3c5e2 98c4 46b3 ad41 d27299dc8f4d

Eerdere jarigen vertellen

Dit zeggen anderen

Vele jarigen zijn je al voor geweest en hebben een verjaardag DJ bij Allround DJ Service geboekt. Wij hebben gevraagd wat zij ervan vonden.

Wij evalueren namelijk elke verjaardag, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jij het feest zorgeloos kunt beleven. Gemiddeld geven jarigen ons een beoordeling van een 9,3 en daar zijn we trots op!

We krijgen vooral complimenten over het opvolgen van de wensen van de jarigen en over de DJ show die iedere (saaie) locatie kan omtoveren tot een waar feestcafé.