CREATIEVE DECORATIES VOOR DE STYLING VAN JOUW EVENEMENT

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Van tafel- en stoeldecoraties tot podia, verlichting en bloemen

Volledige decoratie van jouw evenement

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken en één van die dingen die geregeld mogen worden is de styling van het event. Wij zijn er voor de decoratie van een lokaal festival, diner, congres, seminar, bedrijfsfeest en andere zakelijke evenementen. Een evenement stylen doen we met tafel- en stoeldecoraties, bloemstukken en boeketten, themadecoraties, verlichting en uplighting, decoratieve achtergronden en kunst. Daarnaast regelen we ook meer praktische elementen zoals de podia en het meubilair.

Wellicht heb je al ideeën van wat je wilt qua decoratie voor jouw evenement. Bij Allround DJ Service luisteren we altijd aandachtig naar jouw wensen en bespreken zo samen wat de beste invulling is voor de styling. Zo ben je er zeker van dat het evenement aansluit bij jouw visie.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Podium

Een podium nodig voor een spreker of artiest? Wij hebben podia in alle maten en vormen zodat er altijd eentje past bij jouw evenement.

Meubilair

Stoelen, tafels, loungesets, banken, poefs, alles is beschikbaar. Ons meubilair is van hoge kwaliteit en kan worden aangepast aan de stijl.

Verlichting

Met verlichting kun je een ruimte sfeer geven. Wij verhuren zowel compleet verzorgde lichtshows als uplighting voor een luxe uitstraling.

Bloemstukken

We werken samen met de beste bloemisten die prachtige bloemstukken en boeketten verzorgen passend bij jouw evenement.

Stoel- en tafeldecoraties

Tafel en stoeldecoraties zoals bloemen, kaarsen, stoelhoezen, glazen en naamkaarthouders worden naar wens ingevuld.

Thema's

Een 80s disco feest, Hollandse avond, Hawaii thema of glitter & glamour; met de juiste decoratie breng je een thema tot leven.

Meer dan 10 jaar decoratie en styling van evenementen

Even voorstellen...

Bij Allround DJ Service en partners hebben we al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van de decoratie en styling van evenementen. Van origine verzorgen we licht- en geluidstechniek, maar vanwege hechte samenwerkingen met professionele partners bieden we nu alles voor de creatieve uitstraling van evenementen. Daarbij gaan we als volgt te werk, in het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen, op basis daarvan delen wij onze ideeën voor de creatieve invulling van de decoratie en styling. Elk evenement is uniek en daarmee maatwerk. We blijven ideeën inbrengen totdat het er precies zo uitziet zoals jij dat wilt. 

Als alles is uitgedacht gaan wij aan de slag met het regelen van de verschillende elementen. Veel spullen hebben we zelf in huis, maar niet alles, dus voor sommige dingen werken we samen met vaste partners die de beste kwaliteit leveren. Het resultaat is een geslaagd evenement!

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service
Borrel bedrijf

Reviews decoratie en styling evenementen

Dit zeggen anderen

We stonden al op de events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder evenement vraagt wat anders, daarom luisteren we altijd goed naar de wensen en geven daar onze professionele invulling aan.