MET EEN DJ VIER JE JOUW 12,5/25/40/50 JARIG JUBILEUM GOED

Samen zijn, samen vieren!

We maken een top feest

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn 12,5 jaar getrouwd. Of misschien wel 25 of zelfs 50 jaar. Hoe dan ook, dit is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden.

Goede allround DJ’s die alle muziek kunnen draaien, van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot en met de hits van nu. Met Allround DJ Service weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van jouw feest én dat de gasten het naar hun zin hebben

Jouw jubileum wensen voorop

Onze DJ’s draaien allemaal allround en dat betekent dat werkelijk alles kan. Jullie wensen zijn het allerbelangrijkst omdat het écht om jullie dag gaat. Mede daarom krijgen jullie ook een persoonlijke verzoekpagina. Hierop kunnen jullie inloggen en alles doorgeven wat jullie wensen. Zo weet je zeker dat de muziek voorbij komt die je zo leuk vindt. Daarbij zorgen wij er ook altijd voor dat er een back-up DJ is voor het jubileum. Zo kunnen jullie er zorgeloos naar uitkijken.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op jullie jubileum. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jullie en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie jubileum? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,8/5

9,5/10

9,4/10

5/5

Jubileum DJ reviews

Wat zeggen anderen

Vele jubilarissen zijn jullie al voor geweest en hebben een jubileum DJ bij Allround DJ Service gehuurd. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk jubileumfeest, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jullie het jubileum zorgeloos en intiem beleven. Gemiddeld geven jubilarissen een beoordeling van een 9,3 en daar zijn we trots op!