MET EEN DJ VIER JE JOUW 12,5/25/40/50 JARIG JUBILEUM GOED

Samen zijn, samen vieren!

Jullie jubileum feest

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn 12,5 jaar getrouwd. Of misschien wel 25 of zelfs 50 jaar. Hoe dan ook, dit is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden.

Met een allround DJ maak je daar echt een feest van. Wij zijn bekend met alle muziek en draaien naar jouw wensen. Je mag dus altijd jouw favoriete verzoekjes doorgeven, dan zorgen wij dat jullie jubileum onvergetelijk wordt en de gasten het naar hun zin hebben!

Jouw jubileum wensen voorop

Onze DJ’s draaien allemaal allround en dat betekent dat werkelijk alles kan. Jullie wensen zijn het allerbelangrijkst omdat het écht om jullie dag gaat. Mede daarom krijgen jullie ook een persoonlijke verzoekpagina. Hierop kunnen jullie inloggen en alles doorgeven wat jullie wensen. Zo weet je zeker dat de muziek voorbij komt die je zo leuk vindt

Met onze DJ shows kan je iedere saaie ruimte veranderen in een feestzaal. We nemen licht, geluid en de DJ mee en kunnen dit zelf afstemmen met de locatie, of dit nu bij jullie in de tuin of in een kasteel is.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op jullie jubileum. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jullie en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie jubileum? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

C1a3c5e2 98c4 46b3 ad41 d27299dc8f4d

Jubileum DJ reviews

Wat zeggen anderen

Vele jubilarissen zijn jullie al voor geweest en hebben een jubileum DJ bij Allround DJ Service gehuurd. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk jubileumfeest, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jullie het jubileum zorgeloos en intiem beleven. Gemiddeld geven jubilarissen een beoordeling van een 9,3 en daar zijn we trots op!

Wat vooral naar voren kwam is dat de muziekkeuze van de DJ zo goed aansluit uit de wensen. Ook horen we veel complimenten over de DJ shows, welke bijdragen aan een volle dansvloer.