EEN SCHOOLFEEST DJ DIE DE WENSEN BEGRIJPT

Feesten met klasgenoten

Het dak gaat eraf

De beste schoolfeest DJ huren voor een schoolfeest? Dat kan bij Allround DJ Service. Wij zorgen ervoor dat het schoolfeest slaagt, met de juiste muziek zorgen we dat zowel de docenten als de leerlingen lekker kunnen dansen. Een belangrijke balans tussen de wensen vanuit de school en die van de leerlingen vinden wij belangrijk. Zo wordt het een leuk én verantwoord schoolfeest.

Of het feest nu plaats vindt in de schoolkantine of dat jullie een locatie afhuren, wij zullen onze apparatuur erop afstemmen. Verder zijn de allround DJ’s volledig bekend met de huidige hits onder de jeugd, wel zo leuk.

Jouw wensen voorop

Zowel de wensen vanuit de school als die vanuit de leerlingen zijn van belang. Is er muziek die niet past bij de geloofsrichting van een school? Dan houden wij daar rekening mee. Maar ook andersom, is er een speciale school anthem? Dan draaien we die graag. Dit kan vooraf allemaal worden doorgegeven via onze persoonlijke verzoekpagina.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op het schoolfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op het schoolfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,8/5

9,5/10

9,4/10

5/5

Schoolfeest DJ reviews

Wat zeggen anderen

Wij draaien zelf vaker op schoolfeesten en hebben daar leuke ervaringen mee. En gelukkig denken niet alleen wij er zo over. Ook onze eerdere klanten hebben het feest geweldig beleeft en ons beoordeeld met een 9,3 gemiddeld.