HET DAK ERAF MET DE SCHOOLFEEST DJ !

Feesten met klasgenoten

Jullie schoolfeest, jullie muziek!

Als je een schoolfeest organiseert dan wil je dat deze slaagt en iedereen er nog lang over napraat! Een goede schoolfeest DJ die de muziek draait van deze tijd is dan essentieel.

Als DJ´s draaien wij op basis van de wensen van de school én de leerlingen. Zo zorgen we voor een leuk en verantwoord schoolfeest met de juiste muziek en DJ show.

Zowel voor een feest in de schoolkantine als op een afgehuurde locatie kunnen wij het licht en geluid regelen. Niets is daarbij te gek. Verder zijn de allround DJ’s volledig bekend met de huidige hits onder de jeugd, wel zo leuk.

Jouw wensen voorop

Zowel de wensen vanuit de school als die vanuit de leerlingen zijn van belang. Is er muziek die niet past bij de geloofsrichting van een school? Dan houden wij daar rekening mee. Maar ook andersom, is er een speciale school anthem? Dan draaien we die graag. Dit kan vooraf allemaal worden doorgegeven via onze DJ portal en tijdens de gesprekken met de DJ.

Om het feest volledig te maken draaien we op schoolfeesten vaak met onze Deluxe DJ Show XXL. Deze is geschikt voor 300 personen en kan naar wens nog verder worden uitgebreid.

Ook zien we dat onze extra´s zoals een photobooth of fotospiegel het vaak erg goed doen. En wil je op het schoolfeest ook een artiest laten langskomen? Dan zorgen wij ervoor dat deze gemakkelijk op onze installatie kan inpluggen. We denken graag met je mee en raden je aan om eens onze blog te lezen over het organiseren van een schoolfeest.

Photobooth

De leukste foto’s op het schoolfeest krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op het schoolfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van de docenten en leerlingen. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op het schoolfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

C1a3c5e2 98c4 46b3 ad41 d27299dc8f4d

Schoolfeest DJ reviews

Wat zeggen anderen

Wij draaien vaak op schoolfeesten en hebben daar leuke ervaringen mee. En gelukkig denken niet alleen wij er zo over. Ook onze eerdere scholen hebben het feest geweldig beleeft en ons beoordeeld met een 9,3 gemiddeld.

We krijgen vooral veel complimenten over de DJ show die een (saaie) schoolkantine omtovert tot een ware discotheek. Ook horen we vaak positieve reacties op het feit dat onze DJ’s relatief jong zijn (onder de 30 jaar) en daardoor goed aansluiting kunnen vinden bij de doelgroep.