PERSONEEL VOOR JOUW EVENEMENT SNEL GEREGELD

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Mensen voor op- en afbouw, horeca, techniek, beveiliging en meer...

De juiste mensen voor jouw event crew

Haal voor jouw evenement de juiste mensen in huis. Van personeel dat helpt met de op- en afbouw, tot technici als de VJ en geluidsman en van de beveiligers en EHBO tot ticketscanners. Wij hebben iedereen in huis voor een geslaagd evenement. Onze medewerkers passen zich aan aan jouw wensen en binnen de uitstraling die past bij jouw event.

Onze events crew is inzetbaar voor zeer diverse evenementen. Dat wil zeggen dat we personeel kunnen leveren voor een festival, maar bijvoorbeeld ook mensen kunnen ontvangen op een congres. Neem contact met ons op om te zien wat we voor jouw evenement kunnen betekenen. We denken graag met je mee.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Techniek crew

Met een professional achter de knoppen voor licht en geluid, ben je er altijd zeker van dat alles goed werkt en je verhaal goed overkomt.

Op- en afbouw

Mensen voor de op- en afbouw van jouw event. Zij helpen met het opbouwen van het podium, ophangen van de decoraties etc.

Beveiliging en EHBO

Een belangrijk onderdeel van ieder evenement is de beveiliging en EHBO. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde professionals.

Horeca personeel

Wie gaat de biertjes tappen of brengt de hapjes rond? Het horeca personeel staat altijd klaar voor jouw gasten met een glimlach en enthousiasme.

Planning en coördinatie

Hulp nodig bij de organisatie van jouw evenement, of deze volledig uitbesteden? Dat kan, wij hebben een team aan organisatietalenten!

Hosts

Een host of ticketscanner ontvangt jouw gasten met een glimlach en geeft direct een professionele look en feel aan jouw event.

Meer dan tien jaar ervaring in de evenementen

Over Allround DJ Service

We hebben al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van techniek voor evenementen. Dat begon voor ons als DJ’s op feesten en partijen en breidde zich uit met licht- en geluidstechniek. Tegenwoordig werken we samen met enkele betrouwbare partners om voor het volledige scala aan evenementen personeel en crew aan te bieden.

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service
Borrel bedrijf

Reviews evenementen personeel

Dit zeggen anderen

We stonden al op de events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Ieder evenement vraagt wat anders, daarom luisteren we altijd goed naar de wensen en geven daar onze professionele invulling aan.