PAK OP JE 16e VERJAARDAG GROOTS UIT

Jouw 16e verjaardag, jouw feestje!

Het dak gaat eraf

De beste DJ huren voor een Sweet 16? Of het nu een gigantisch feest moet worden met limousine en al, of wat bescheidener, wij staan klaar om er een tof moment van te maken.

We draaien de laatste hits en zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft. Vooraf kan de jarige een lijstje doorgeven met artiesten, zodat wij zeker weten dat we de muziek draaien die het sweet 16 feest maakt!

Daarbij zijn de sweet 16 DJ’s aan de jonge kant zodat ze goed aansluiten op de doelgroep. Reken er maar op dat we hier geen bejaarde DJ neerzetten.

Jouw wensen voorop

Vooraf krijg je inloggegevens van onze portal, waar de jarige dan een lijstje met verzoekjes of artiesten in kan vullen. Hierdoor krijgt de sweet 16 DJ een goed idee van de muziek die aanslaat.

Verder kunnen we bij een sweet 16 ook altijd goed inspelen op andere plannen die jullie hebben voor het feest. Denk aan een speciale aankomst, act of artiest. We denken graag met je mee en willen bij voorbaat alvast zeggen dat niets ons te gek is!

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten van jouw sweet 16.

Fotospiegel

De sensatie op jouw sweet 16. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes!

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

C1a3c5e2 98c4 46b3 ad41 d27299dc8f4d

Sweet 16 reviews

Dit zeggen anderen

Wij draaien zelf vaker op sweet 16’s en hebben daar leuke ervaringen mee. En gelukkig denken wij daar niet alleen zo over.

Vanuit vorige feesten werden we beoordeeld met een 9,3. Wat deze feestvierders vooral aansprak was het feit dat we met jonge en zeer professionele DJ’s werken voor sweet 16 feesten. Hierdoor was er goede aansluiting op de doelgroep en werden deze feesten keer op keer een groot succes.