PAK OP JE 16e VERJAARDAG GROOTS UIT

Jouw verjaardag, jouw feestje!

Het dak gaat eraf

De beste DJ huren voor een Sweet 16? Of het nu een gigantisch feest moet worden met limousine en al, of wat bescheidener, wij staan klaar om op de wensen in te spelen. Allround DJ’s die op de hoogte zijn van de laatste hits onder de jeugd vind je bij Allround DJ Service.

Bij ons vind je een allround DJ die op de hoogte is van de laatste hits. Dat betekent goede muziek, gezelligheid en een feestje voor iedereen. Reken er maar op dat we op een Sweet 16 geen bejaarde DJ neerzetten.

Jouw wensen voorop

Persoonlijke pagina: Jouw wensen in kaart! Met onze persoonlijke pagina krijgen wij een goed beeld van welke muziek je graag wilt horen op jouw Sweet 16. Van tevoren bespreken we de muziek keuze uitgebreid met je. Tevens is dit een handig overzicht van de afspraken die zijn gemaakt met ons. Zo voorkom je dat we met saaie liedjes komen, een Sweet 16 moet natuurlijk wel knallen!

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten van jouw feest.

Fotospiegel

De sensatie op jouw feest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes!

5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,8/5

9,5/10

9,4/10

5/5

Sweet 16 reviews

Dit zeggen anderen

Wij draaien zelf vaker op Sweet 16’s en hebben daar leuke ervaringen mee. En gelukkig denken niet alleen wij daar zo over. Ook onze eerdere feestvierders hebben het feest geweldig beleeft en ons beoordeeld met een 9,3 gemiddeld.