DE BRUILOFT DJ VOOR EEN ONVERGETELIJK TROUWFEEST

Allround DJ voor jullie bruiloft

Jullie trouwfeest romantisch én swingend

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, er staat veel te gebeuren want voor jullie bruiloft wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je trouwt maar één keer en je wilt dat ook het trouwfeest een onvergetelijk moment van jullie dag wordt.

Een allround DJ kan dan de uitkomst zijn. Dan kan namelijk alles. Van 80s tot top 40 en van romantisch tot hardstijl. Een allround bruiloft DJ luistert naar jullie wensen en kan goed overweg met de verschillende leeftijden van de gasten. Om jullie wensen goed in beeld te brengen vragen we altijd om zo’n tien tot twintig liedjes in te vullen op de muziekwensenlijst. We draaien deze gegarandeerd en hebben daarmee gelijk een goed idee van de invulling voor de rest van het trouwfeest.

Bruiloft DJ met ervaring

Even voorstellen

Woehoe! Wij zijn dus Allround DJ Service en houden wel van een feestje op een bruiloft. Het belangrijkst vinden we altijd jullie wensen, daar ligt voor ons de uitdaging.

Inmiddels gaan we al negen jaar mee als bruiloft DJ’s, maar de passie zijn we nog lang niet verloren. Ieder trouwfeest is immers anders en uniek. Daarop inspelen is ons vak.

Wist je trouwens dat er voor jullie feest altijd een reserve DJ klaarstaat voor de zekerheid? Zo kom je op een belangrijk moment nooit zonder muziek te staan, wat er ook gebeurt.

Video afspelen

Een allround DJ kent alle muziek

Een betrokken bruiloft DJ

Een ervaren allround DJ kan jullie wensen omtoveren tot een geweldige avond. Met gemiddeld vijfhonderd bruiloften per jaar hebben wij de ervaring in huis om te weten wat erbij komt kijken. Daarbij is een allround DJ in alle stijlen thuis, op de hoogte van de laatste trouwfeest hits en helpt hij graag mee met een geweldige openingsdans!

Daarbij heeft de DJ ook altijd een microfoon paraat om met de gasten te communiceren en zo de dansvloer vol te houden. Wel goed om te weten, we praten niet meer dan nodig is en passen óók dit aan op jouw wensen.

Achteraf hebben we altijd nog een cadeautje voor jullie, namelijk de tracklist van jullie feest. Zie het als de ultieme muzikale herinnering aan een onvergetelijke avond!

Video afspelen

Een voorgemixte openingsdans

De openingsdans

Een onderdeel van de avond is voor jullie wellicht de openingsdans. Hoe jullie deze ook aan willen pakken, weet in ieder geval dat wij er altijd zijn om je een handje te helpen.

Zo vragen sommige bruidsparen ons om een openingsdans voor te mixen. Dit houd in dat wij een nummer al op voorhand aanpassen op lengte of bijvoorbeeld enkele nummers verwerken in een klein mixje. Hierdoor is het voor jullie gemakkelijk om de openingsdans voor te bereiden en weet je zeker dat deze goed uitpakt.

Schow garantie op jullie bruiloft

DJ, licht, geluid, check!

Bij Allround DJ Service bieden we verschillende soorten DJ shows aan voor jullie bruiloft. Daaronder vallen feestlampen, speakers en effecten. Aanvullend op de DJ show kun je bij ons ook terecht voor een feestfotograaf, fotospiegel of saxofonist. Belangrijk vinden wij dat je vooraf weet wat we neerzetten. Kijk daarom hieronder eens naar onze DJ shows of laat je door ons adviseren. We denken graag met jullie mee.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten van jouw feest.

Fotospiegel

De sensatie op jouw feest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie bruiloft? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service

Wij zijn niet als enige enthousiast over onszelf

Dit zeggen andere bruidsparen

Jullie bruiloft is uniek! Maar jullie zijn natuurlijk niet de eerste die gaan trouwen. Eerdere bruidsparen voor wie wij de muziek mochten verzorgen hebben al reacties achtergelaten. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,3 voor bruiloften. We kijken daarbij altijd naar hoe we onszelf kunnen verbeteren. Alles voor het perfecte trouwfeest!

Ook wonnen we in het afgelopen jaar al een Top Trouwbedrijven Award en deden we mee in het SBS6 programma ‘Wie Heeft De Mooiste Bruiloft’. Genoeg om trots op te zijn in ieder geval!