DE BRUILOFT DJ VOOR EEN ONVERGETELIJK TROUWFEEST

Allround DJ voor jullie bruiloft

Jullie trouwfeest romantisch én swingend

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, er staat veel te gebeuren want ook voor jullie bruiloft willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je trouwt maar één keer en je wilt dat ook het trouwfeest een onvergetelijk moment van jullie dag wordt.

Een allround DJ kan dan de uitkomst zijn. Dan kan namelijk alles. Van 80s tot top 40 en van romantisch tot hardstyle. Een allround bruiloft DJ luistert naar jullie wensen en kan goed overweg met de verschillende leeftijden van de gasten. Om jullie wensen goed in beeld te brengen vragen we altijd om zo’n tien liedjes in te vullen op de muziekwensenlijst. We draaien deze gegarandeerd en hebben daarmee gelijk een goed idee van de invulling voor de rest van het trouwfeest.

Bruiloft DJ met ervaring

Even voorstellen

Woehoe! Wij zijn dus Allround DJ Service en houden wel van een feestje op een bruiloft. Het belangrijkst vinden we altijd jullie wensen, daar ligt voor ons de uitdaging.

Inmiddels gaan we al negen jaar mee als bruiloft DJ’s, maar de passie zijn we nog lang niet verloren. Ieder trouwfeest is immers anders en uniek. Daarop inspelen is ons vak.

Video afspelen
Een allround DJ kent alle muziek

Een betrokken bruiloft DJ

Een ervaren allround DJ kan jullie wensen omtoveren tot een geweldige avond. Met gemiddeld vijfhonderd bruiloften per jaar hebben wij de ervaring in huis om te weten wat erbij komt kijken. Daarbij is een allround DJ in alle stijlen thuis, op de hoogte van de laatste trouwfeest hits en helpt hij graag mee met een geweldige openingsdans! 

Video afspelen
Een voorgemixte openingsdans

De openingsdans

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op social media; bruidsparen die op een voorgemixte openingsdans het trouwfeest op gang brengen. Een eerste dans op het trouwfeest is allang geen saaie aangelegenheid meer. Hoewel veel mensen ervoor kiezen gewoon te gaan schuivelen, is de voorgemixte openingsdans, waarbij er steeds van nummer wordt gewisseld, steeds populairder.

Aan ons als bruiloft DJ’s wordt dan ook vaak gevraagd of wij een openingsdans kunnen voormixen. In feite houdt dit in dat we een aantal liedjes naar wens vooraf op een vlotte manier aan elkaar mixen. Uiteindelijk ontstaat er dan een mixje van pakweg vijf minuten waarop het bruidspaar de openingsdans doet. 

Vaak is dit een mixje dat begint met een schuivelnummer en dan met een verrassingseffect overgaat in een swingende hit. De grootste reden voor bruidsparen om te kiezen voor een voorgemixte openingsdans is omdat het de eerste dans wat minder stijfjes maakt. Het zorgt al gelijk voor een goede sfeer die het feest doet losbarsten.

Schow garantie op jullie bruiloft

DJ, licht, geluid, check!

Bij Allround DJ Service bieden we verschillende soorten DJ shows aan voor jullie bruiloft. Daaronder vallen feestlampen, speakers en effecten. Aanvullend op de DJ show kun je bij ons ook terecht voor een feestfotograaf, fotospiegel of saxofonist. Belangrijk vinden wij dat je vooraf weet wat we neerzetten. Kijk daarom hieronder eens naar onze DJ shows of laat je door ons adviseren. We denken graag met jullie mee.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten van jouw feest.

Fotospiegel

De sensatie op jouw feest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie bruiloft? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
Perfect wedding
Feedback
Facebook
5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,9/5

9,6/10

9,4/10

5/5

Top trouwbedrijven award uitreiking allround dj service
Wij zijn niet als enige enthousiast over onszelf

Dit zeggen andere bruidsparen

Jullie bruiloft is uniek! Maar jullie zijn natuurlijk niet de eerste die gaan trouwen. Eerdere bruidsparen voor wie wij de muziek mochten verzorgen hebben al reacties achtergelaten. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,3 voor bruiloften. We kijken daarbij altijd naar hoe we onszelf kunnen verbeteren. Alles voor het perfecte trouwfeest!

Ook wonnen we in het afgelopen jaar al een Top Trouwbedrijven Award en deden we mee in het SBS6 programma ‘Wie Heeft De Mooiste Bruiloft’. Genoeg om trots op te zijn in ieder geval!