DJ Shows

Passende shows voor ieder feest

Spetterende DJ drive-in shows!

Een goede DJ show kan je feest geweldig maken. De combinatie van licht, geluid en DJ maakt van iedere saaie zaal een swingende dansvloer. Op deze pagina vind je de verschillende DJ shows. Voor ieder formaat feest zit er wel iets bij!

Play video Play Video

Basic Show

Met de basic DJ show breng je onze goedkoopste optie naar je feest. Een allround DJ, met draaitafel, jouw muziekwensen en professioneel geluid tot 50 personen. Zo heb je voor weinig geld een goed feest. Deze show is in het bijzonder geschikt voor verjaardagen, tuinfeesten of een kleinschalige bruiloft.

Ervaren allround DJ

Bij de Basic DJ show zit uiteraard een ervaren allround DJ die jouw wensen serieus neemt. Wil je groter uitpakken en ben je ook op zoek naar mooie verlichting voor de dansvloer? Kijk dan eens bij onze deluxe DJ show.

Bij inbegrepen

Geluid tot 50 gasten
Verlicht LED DJ meubel
LED spot (4x)
LED pilaar (2x)
Microfoon
Allround DJ (t/m 4 uur)

Play video Play Video

Deluxe Show

Met de deluxe DJ show haal je alles in huis voor een geweldig feest. Met professioneel geluid en een uitgebreide lichtshow is deze DJ show goed voor het overgrote deel van de feesten waar wij draaien. Het is de meest geboekte show voor bruiloften en bedrijfsfeesten en beschikt over draaiende lampen, sterrendoek, lasers en een grote geluid set.

Geluid & licht

Deze DJ show is goed voor feesten tot 150 gasten. Zowel de licht als de geluidsinstallatie verzorgt tot deze grote alles optimaal. Geef je een groter feest of wil je groter uitpakken tot 300 gasten, kijk dan eens bij onze Deluxe XXL show.

Bij inbegrepen

Geluid tot 150 gasten
Verlicht LED DJ meubel
Lichtbrug 3m
LED spot (4x)
Lichteffect (2x)
LED pilaar (4x)
Moving head (4x)
Sterrendoek 3x2m
Lasershow
Microfoon
Allround DJ

Deluxe xxl show

Deluxe XXL Show

Met de Deluxe XXL DJ show kies je voor een DJ show voor een mega feest. Veel geboekt voor schoolfeesten, kerstgala’s en bedrijfsfeesten die groot uitpakken. Het professionele geluid is goed voor 500 gasten en met de uitgebreide lichtshow hoef je ook voor de dansvloer niet te vrezen. Is jouw feest nog groter dan dat? Neem dan contact met ons op, dan maken we de show nog wat groter!

Bij inbegrepen

Geluid tot 500 gasten
Verlicht XXL LED DJ meubel
Lichtbrug 9m
LED spot (14x)
Lichteffect (2x)
LED pilaar (8x)
Moving head (8x)
Sterrendoek 9x3m
Lasershow (2x)
Microfoon
Allround DJ

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5