EEN ONVERGETELIJK GALA OF KERSTFEEST MET ALLROUND DJ

Jullie gala, jullie feest!

Een feest in stijl met DJ

Bij een gala of kerstfeest wil je natuurlijk een goede afwisseling in de muziek. Af en toe schuivelen is wel zo leuk, maar tegelijk moet iedere gast zich thuis kunnen voelen op het feest. Met een allround DJ is die afwisseling een fluitje van een cent op het gala of kerstfeest van jouw school.

Als allround DJ’s zorgen wij voor een swingende sfeer op het feest. We nodigen uit tot dansen en passen ons graag aan op jouw programma. Wil je een KING&QUEEN verkiezing of heb je andere gala elementen, geen probleem!

Ook maakt het voor de locatie niet uit waar het gala plaatsvindt. Met onze DJ shows kunnen we zelfs de saaiste schoolkantine nog omtoveren tot een ware feesttent.

Jullie gala, jullie wensen

Zowel de wensen vanuit de organisator als die vanuit de leerlingen zijn van belang. Is er muziek die niet past bij de geloofsrichting van bijvoorbeeld een organiserende school? Dan houden wij daar rekening mee. Maar ook andersom, is er een speciale anthem? Dan draaien we die graag. Dit kan vooraf allemaal worden doorgegeven via onze persoonlijke verzoekpagina. Door te luisteren naar jullie wensen zijn we er zeker van dat het feest zo wordt als gehoopt. 

Willen jullie groot uitpakken op het gala met bijvoorbeeld een artiest, dan kan deze altijd bij ons inpluggen. Ook weten wij uit ervaring dat een fotospiegel het op gala’s uitstekend doet ;).

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op gala gebied. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie gala? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

C1a3c5e2 98c4 46b3 ad41 d27299dc8f4d

Gala en kerstfeest DJ reviews

Wat zeggen anderen

Wij draaien zelf vaker op gala’s en kerstfeesten en hebben daar leuke ervaringen mee. En gelukkig denken niet alleen wij er zo over. Ook onze eerdere klanten hebben het feest geweldig beleeft en ons beoordeeld met een 9,3 gemiddeld.

Vaak genoemd zijn onze kwaliteiten om rekening te houden met de wensen vanuit de school en zo een verantwoord, maar geweldig feest neer te zetten. Ook horen we veel over onze uitgebreide DJ shows die de sfeer maken.