EEN ONVERGETELIJK GALA OF KERSTFEEST MET ALLROUND DJ

Jullie gala, jullie feest!

Het dak gaat eraf

Bij een gala of kerstfeest wil je natuurlijk een goede afwisseling in de muziek. Af en toe schuivelen is wel zo leuk, maar tegelijk moet iedere leerling zich thuis kunnen voelen op het feest. Met een allround DJ is die afwisseling een fluitje van een cent op het gala of kerstfeest van jouw school.

Als allround DJ’s zorgen wij voor een swingende sfeer op het feest. Een volle dansvloer kunnen we garanderen. Ook staan we open voor activiteiten vanuit de organisator zelf. Denk aan een KING&QUEEN verkiezing of andere gala elementen.

Jouw wensen voorop

Zowel de wensen vanuit de organisator als die vanuit de leerlingen zijn van belang. Is er muziek die niet past bij de geloofsrichting van bijvoorbeeld een organiserende school? Dan houden wij daar rekening mee. Maar ook andersom, is er een speciale anthem? Dan draaien we die graag. Dit kan vooraf allemaal worden doorgegeven via onze persoonlijke verzoekpagina.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op gala gebied. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie gala? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

5/5

4,8/5

5/5

9,5/10

4.5/5

9,4/10

5/5

5/5

Gala DJ reviews

Wat zeggen anderen

Wij draaien zelf vaker op gala’s en kerstfeesten en hebben daar leuke ervaringen mee. En gelukkig denken niet alleen wij er zo over. Ook onze eerdere klanten hebben het feest geweldig beleeft en ons beoordeeld met een 9,3 gemiddeld.

- 20% Fotospiegel
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
GRATIS Love Letters
GRATIS Led Sticks
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
- 15% Add-ons
Geen prijs
Helaas
Grijp je kans, win een prijs!
Vul je e-mail in en draai aan het rad. Dit is jouw kans op geweldige prijzen!
*bij het boeken van een DJ show

Tot december 2021 kun je jouw boeking GRATIS omboeken