PROFESSIONALITEIT EN GEZELLIGHEID BIJ JOUW BORREL OF RECEPTIE MET EEN DJ

Allround DJ Service verzorgde al zakelijke events bij:

Heineken
Hogeschool rotterdam
Van der valk
Ernst en young
Albert heijn
Ministerie van infrastructuur en milieu
Politie
Comenius college
Zalmhuis1
Totaalbed1

Een professionele DJ op jouw borrel

Upgrade jouw bedrijfsborrel met een DJ

Ben je bezig met het plannen van een borrel en zoek je naar een leuke manier om de sfeer te verhogen? Overweeg dan een professionele DJ! Of het nu gaat om een kerstborrel, nieuwjaarsbijeenkomst, receptie, een netwerkevenement, of gewoon een gezellig samenzijn, een DJ kan de perfecte ambiance creëren die jij voor ogen hebt.

Onze ervaren DJ’s draaien naar wens relaxte lounge-muziek op de achtergrond en leuken de ruimte op met sfeervolle verlichting. Zo ziet die kantoorruimte (of andere locatie) er ook direct goed en gezellig uit! Als jij dat wilt, kunnen we de borrel ook laten eindigen met een knallend feest. Jouw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt.

Je kunt specifieke nummers en muziekgenres doorgeven die je graag wilt horen en erop vertrouwen dat onze DJ’s alles mooi aan elkaar mixen. Op deze manier zorgen we voor de perfecte sfeer bij elke soort borrel!

Ervaren DJ op jouw kerst-, nieuwjaars- of netwerkborrel

Even voorstellen

Wij zijn Allround DJ Service en hebben al meer dan een decennium ervaring in het verzorgen van DJ’s, licht, geluid en entertainment. Of het nu gaat om een ontspannen lounge sfeer of een knallend feest, wij zijn er fan van! Het allerbelangrijkst voor ons zijn jouw wensen. Als wij daar volledig aan kunnen voldoen, beschouwen wij de borrel pas als geslaagd.

Elk evenement is uniek. Soms vragen mensen ons om rustige lounge muziek te draaien op de achtergrond, zodat iedereen gezellig kan bijpraten tijdens een kerstborrel. Op andere momenten creëren we een spetterende show met een saxofonist op stevige house beats. En soms wordt ons gevraagd om van een uurtje borrelen over te gaan op een dik feest waarbij zelfs de meest preutse collega op de dansvloer verschijnt. Alles kan, we bespreken met jou vooraf uitgebreid wat de bedoeling is en vullen de opdracht zo op de beste manier in!

Bij jouw kerstbijeenkomst, nieuwjaarsborrel, receptie of netwerkborrel regelt ons professionele team elk detail tot in de puntjes. Denk aan de benodigde apparatuur, planning, transport en coördinatie met de locatie. Je kunt er daarmee zeker van zijn dat alles goed geregeld is en er met jouw plannen wordt meegedacht.

Video afspelen

De missie van jouw borrel of receptie

Waarom organiseer je een borrel?

Bij het organiseren van jouw borrel heb je vast al nagedacht over het doel achter het evenement. Misschien is het een jaarlijkse traditie om met kerst of nieuwjaar te borrelen, maar wellicht zit er dit keer meer achter. Misschien wil je dat medewerkers elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer, streef je naar een sterkere teamspirit tussen verschillende afdelingen, of wil je je personeel of vrijwilligers eens goed bedanken voor hun inzit. Een helder doel voor de borrel maakt het eenvoudiger om de juiste invulling te geven.

Een groots feest past bijvoorbeeld alleen als het aansluit bij de bedrijfscultuur, terwijl een lounge setting zich beter leent voor informele gesprekken tussen collega’s. Als je een offerte bij ons aanvraagt, bespreken we dit persoonlijk om alles perfect af te stemmen. We delen graag ideeën voor entertainment en energizers die passen bij jouw doel. Ook hebben we suggesties om de borrel op een spectaculaire manier te openen. Uiteindelijk zijn jouw wensen leidend. We staan klaar om er samen met jou een onvergetelijk event van te maken.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je ze nog eens kunt delen met alle gasten van de borrel.

Fotospiegel

De sensatie op jouw event. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke plaatjes die direct worden geprint!

Saxofonist

Lounge of house muziek live laten meespelen door een saxofonist op jouw borrel of receptie? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Boek een DJ voor jouw borrel met sfeervolle extra’s

Wil jij een extra sfeervolle receptie of borrel organiseren? Dan kan het zijn dat je meer wilt dan alleen een DJ. Bij ons kun je ook terecht voor een verlichte dansvloer, indoor vuurwerk (sparkulars), confetti en een photobooth. Ook hebben we een groot netwerk aan entertainment zoals een saxofonist of zanger(es) die perfect kan afstemmen met onze DJ. Zo zorgen wij bij samenwerking met muzikanten er altijd voor dat alles soepel in elkaar overloopt en goed op elkaar aansluit.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Img 9525

Reviews DJ op borrel of receptie

Dit zeggen anderen

Wij zijn regelmatig te vinden op recepties, lounge events en borrels, in het bijzonder rond kerst en nieuwjaar. We stonden al op de zakelijke events van Heineken, Politie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ernst & Young, Van der Valk en Hogeschool Rotterdam. Daar kregen we geweldige reacties op onze professionaliteit en ons aanpassingsvermogen. Trots zijn we daar zeker op!

Iedere receptie of borrel is uniek en ons vak is om ons aan te passen op de wensen. Een bijeenkomst is geslaagd als dat het voor jou is en daarom zetten wij alles op alles om op de beste manier op jouw wensen in te spelen!