Allround dj service logo

De bruiloft DJ voor een onvergetelijk trouwfeest!

GENIET VAN EEN PRACHTIGE DJ SHOW EN GRATIS EXTRA'S OP JOUW BRUILOFT

Bruiloft dj openingsdans 1

Ontvang nu een gratis openingsdans & love letters in combinatie met een prachtige DJ show. Deze show is altijd aan te vullen met een photobooth of fotospiegel. Muziek volledig naar jullie wensen en ​100% dansgarantie.

Beoordeeld: 4.9/5⭐ op Google

Gratis voorgemixte opgeningsdans twv. €95,-

Dance 1

Een voorgemixte openingsdans houdt in dat wij een nummer van te voren aanpassen op lengte of bijvoorbeeld enkele nummers verwerken in een klein mixje. Hierdoor is het voor jullie gemakkelijk om de openingsdans voor te bereiden en weet je zeker dat deze goed uitpakt. Dat voormixen doen we volledig gratis wanneer je bij ons een Deluxe DJ show boekt; dat is de favoriete set voor bruiloften!

Beoordeeld: 9.6/10⭐ op The Perfect Wedding

Gratis LOVE letters twv. €145,-

Lichtletters

Gegarandeerd een fantastische eye catcher op jullie trouwfeest. Ze zijn binnen of buiten te gebruiken en zeer leuk als achtergrond voor bijvoorbeeld foto’s. We nemen de love letters gewoon gratis mee met één van onze DJ shows!

Beoordeeld: 5/5⭐ op Facebook

Magic mirror booth

Fotospiegel klein recht

Bij Allround DJ Service bieden wij behalve gezellige DJ’s ook een fotospiegel. De meest unieke ervaring als het gaat om foto’s. De Magic Mirror Booth is entertainment op zichzelf. Gasten kijken in de spiegel en bedienen deze met één druk op de knop. Even lachen. Flits!

Beoordeeld: 9.4/10⭐ op Feedbackcompany

ONTVANG DIRECT MEER INFORMATIE

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang meer informatie over onze bruiloft DJ service.