DJ Huren in Almelo

Wij zijn de gezelligste DJ's uit Almelo

Voor elk type feest hebben wij een gezellige DJ. Of het nou gaat om een DJ voor een trouwfeest, bedrijfsfeest of verjaardag. Wij zorgen ervoor dat er een DJ staat die draait naar jouw wensen.  Door de jaren heen is ons netwerk van Twentse DJ’s ook gegroeid. Op deze manier kunnen wij op regionale schaal een DJ verzorgen in Almelo en omstreken. 

En natuurlijk verschilt Almelo een beetje qua muziek dan het wilde Westen. Echte hits uit Almelo zijn bijvoorbeeld De Hengelosche Reveu – ik kom oet Twente, Fons Platenkamp – de Klompendans, Ben ten Donkelaar – As ut koffiepotje prottelt, Ine & Helma – Het oale dorpke. Maar natuurlijk draaien wij ook gewoon de lekkerste hits van nu en passen wij ons aan aan jouw wensen.

Feestlocaties in Almelo

Allround DJ Service is regelmatig de gangmaker in Almelo op uiteenlopende feesten en partijen. Enkele feestlocaties waar wij reeds een DJ hebben verzorgd zijn onder andere; het Preston Palice in Almelo, zalencentrum het Anker, en Willem de Vierde Restaurant. Bij deze locaties hebben we al een sublieme afstemming geregeld. Is jouw feest in een andere locatie in Almelo, dan nemen wij zelf contact op voor de afstemming. Geen zorgen dus.

Boek eenvoudig jullie DJ

Zodra je een aanvraag hebt geplaatst voor het huren van een DJ in Almelo nemen wij direct contact met je op via de app. We vragen je wanneer we even kunnen bellen. Ondertussen komt de offerte die we je hebben gestuurd zo in je mailbox, wel zo handig. We hebben een goed gesprek over jullie plannen en we maken je alvast lekker met wat live content; hier kun je alvast even sfeer proeven. 

Meer informatie?

Wil je meer weten of heb je een directe vraag? Neem anders eventjes contact met ons op we helpen je graag verder. Je kan ons bereiken op 0648484492. Wil je anders even sfeer proeven? Check dan onze Instagram pagina.

Allround DJ huren in Almelo?

Wij komen graag met jou in contact om de wensen te bespreken.
Showing 1 - 12 of 12