DJ Huren in Amsterdam

Echt gezellige DJ's uit Amsterdam huur je bij Allround DJ Service

Amsterdam staat bekend om zijn grachten, kroegjes maar ook vooral de gezelligheid. Dus ook als je een dj wilt gaan huren in Amsterdam is het belangrijk dat de DJ past bij jouw muziekwensen. In Amsterdam draaien de DJ’s toch net iets anders dan de rest van Nederland. Dit komt omdat Amsterdam een hele internationale stad is. Tijdens het Amsterdam Dance event hoor je hier de nieuwste hits van het moment, maar als je de kroeg in duikt hoor je de typisch ‘Hollandse’ meezingers. 

Hoe je het went of keert het is belangrijk dat een DJ luistert naar jouw wensen. Of je nu de nieuwste muziek van het Amsterdam Dance Event wilt horen, of je gewoon graag meezingt op de hits van onze Frans Duijts, het maakt ons niet uit we staan er voor jouw en draaien de muziek die jij wilt horen. Zo kun jij onbezorgd genieten en herinneringen maken die jouw en je vrienden nog lang nablijven.  

Locaties waar wij veel draaien in Amsterdam

Allround DJ Service is regelmatig te vinden op uiteenlopende feestlocaties in Amsterdam. Wij draaien vaak in het Art’ Hotel, Westerliefde, Level Eleven en het Amstel Hotel. Keer op keer mochten wij hier prachtige bedrijfsevenementen, trouwfeesten en verjaardagen verzorgen. 

Stel dat wij nog niet hebben gedraaid op jouw locatie dan plannen wij zelf een gesprek in met de locatie om alles af te stemmen: de opbouw & afbouw van de apparatuur, stroomvoorziening en de laad en los plek voor onze bus. Zo nemen we de zorg uit jullie handen en kunnen jullie relaxed toeleven naar jullie feest. 

Boek eenvoudig jullie DJ

Zodra je een offerte aanvraag hebt gedaan nemen wij even contact met je op. Vaak sturen we even een appje om te vragen wanneer we jouw kunnen bellen. Ondertussen heb jij je mail al gechecked en daar heb je dan van ons een verse offerte ontvangen. Deze kan je alvast doornemen voordat we je gaan bellen. We kijken samen naar welke muziek het beste bij jullie past en vervolgens koppelen we jullie DJ uit Amsterdam. 

Meer informatie?

Wil je alvast even sfeerproeven van onze DJ’s uit Amsterdam? Check dan vooral even onze instagram pagina. Op deze pagina vind je vele foto’s en video’s en kom je al lekker in de stemming. 

Een gezellige DJ huren in Amsterdam? We komen graag met je in contact

Onze DJ's draaien Allround en hebben vele feesten verzorgd in Amsterdam. We zijn graag de gangmaker op jouw feest.

Sorry, there were no items that matched your criteria.