DJ Huren in Breda

Een DJ huren in Breda, met Brabantse gezelligheid!

In Kielegat oftwel in Breda gaat het er net even iets anders aan toe, hier vind je namelijk nog echte Brabantse gezelligheid, gezellige kroegjes en natuurlijk Brabantse meezingers. Wij draaien regelmatig in Breda en hebben een gezellig team opgebouwd van DJ’s die veel in deze regio draaien. Met name rond Carnaval zijn onze DJ’s niet aan te slepen. 
Of je nu zoekt naar een DJ voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest wij matchen altijd een DJ die past bij jullie wensen. 

Allround DJ Service in Breda

Allround DJ Service is regelmatig actief in Breda en hebben menig bruiloft, bedrijfsfeest en verjaardag gevierd. Onder andere draaiden wij in de Korenmolen: Princenhage, de Boschwachter, Hotel Nassau en vele andere locaties. Op het moment dat wij nog geen DJ hebben verzorgd op jouw feestlocatie dan nemen wij zelf contact op met de feestlocatie voor de afstemming van: stroomvoorziening, op en afbouw en de laad en los plek. Hier hoef jij dus geen rekening mee te houden. Wij regelen dit zodat jij zelf relaxed naar je feest kan toeleven.  

Boek eenvoudig jullie DJ

Hoe werkt het huren van een DJ bij Allround DJ Service? Heel simpel, zodra je het offerte formulier hebt ingevuld sturen wij je een appje wanneer je even kunnen bellen, wel zo persoonlijk. Tijdens dit vrijblijvende intake gesprek wordt het duidelijk hoe jullie avond eruit komt te zien. Wij brengen een advies uit over het type show en samen kijken we naar welke DJ het beste past bij jullie muziek wensen. 

Liever even onze sfeer proeven?

Een stuk tekst lezen is natuurlijk leuk maar een foto zegt meer dan duizend woorden, laat staan wat video’s doen. Wij hebben een leuke instagram pagina gemaakt waarin je onze DJ’s in actie kunt zien en natuurlijk even sfeer kan proeven. P.S geef ons een follow! 

De gezelligste DJ's uit Breda huren?

Wij werken met een team van verschillende allround DJ's. Samen kijken we welke DJ het beste past bij jouw wensen.
Showing 1 - 12 of 12