DJ Huren in Leeuwarden

Uw DJ op een feestlocatie naar wens in Leeuwarden

Leeuwarden was recentelijk nog de culturele hoofdstad van Europa. Dat merkten we. Deze bruisende stad straalt van leven. Er zijn meer dan honderd horecagelegenheden. Dat betekent een heleboel ruimte voor feest. We draaiden al meerdere keren in deze Friese stad en zijn telkens weer weggeblazen door het enthousiasme! Of je nu zoekt naar een DJ voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, we zijn er graag!

Locatie in Leeuwarden

Sems Leeuwarden, Hotel Catshuis, Partycentrum Omar Smids. Leeuwarden zit vol met unieke feestlocaties. Enkele keren mochten we zo’n plek op zijn kop zetten. Als wij de locatie nog niet kennen, nemen wij altijd zelf van tevoren contact op. We stemmen al je wensen en de mogelijkheden af met de locatie voor een op en top verloop van jullie feest!

Boek eenvoudig jullie DJ

Wil je de beste DJ uit Leeuwarden huren, neem dan contact op via het contact formulier. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen over verdere details. Ondertussen komt de vrijblijvende offerte van ons binnen in je e-mail. Na goed overleg met elkaar koppelen wij een DJ die het beste past bij jullie wensen. 

Meer informatie?

Eerst even de sfeer proeven? Dat kan! Check dan vooral ook even onze Instagram Page: www.instagram.com/allrounddjservice

Wilt u weten wat een allround DJ voor uw feest kan betekenen?
Iets gezien wat je bevalt. We komen graag met je in contact.

Sorry, there were no items that matched your criteria.