Extra sfeermakers in combinatie met een DJ show

Sparkulars

Eyecatcher op jouw feest!

Verlichte dansvloer

Je geeft een feest en wilt dat de voetjes van de vloer gaan. Behalve super goede muziek van een leuke DJ, denk je ook aan een verlichte dansvloer. Je kan veel met verlichting doen op je feest, maar wij als DJ’s zien vaak dat een verlichte dansvloer toch het makkelijkst mensen aantrekt om een paar pasjes te wagen. Het creëert gelijk duidelijkheid over waar er gedanst mag worden en is zeker niet alleen geschikt voor specifieke themafeesten zoals disco.

Tegenwoordig zijn er tal van verlichte dansvloeren beschikbaar. Om te voorkomen dat jij door de lampjes de dansvloer niet meer ziet, helpen we je graag een handje. In dit blog lees je welke verschillende verlichte dansvloeren er zijn, hoe groot deze moet zijn en wat ze kosten. Zo zorg jij ervoor dat een verlichte dansvloer een leuk idee is voor jouw verjaardagsfeest of de perfecte invulling bij de organisatie van een bedrijfsfeest.

Het bedrijf waar je de verlichte dansvloer huurt, vraagt je vaak alleen maar om een stroompunt. Omdat alles op basis van LED is heb je vaak niet eens krachtstroom of meer dan één groep nodig. De dansvloer wordt gelegd en met een paar simpele instructies kan je deze zelf bedienen.

Ben je nog op zoek naar een verlichte dansvloer? Als Allround DJ Service werken wij samen met partners op dit gebied. Je kunt ons altijd vragen naar advies, we helpen je graag. Het voordeel is dat wanneer je bij ons een DJ show boekt, wij onze verlichte dansvloer mee kunnen nemen en je dus geen dubbele kosten betaald voor vervoer en installatie. Ook denken we bij deze combinatie graag mee voor een leuke combi prijs ;). 

LET OP, de verlichte dansvloer kun je alleen huren in combinatie met een DJ show.

Voordelen

  • Werkt als een magneet voor je gasten
  • Iedereen wilt meteen gaan dansen op deze vloer
  • Prachtige patronen mix en prachtige kleuren
  • Muziek gestuurd of automatische programma’s
  • Op / Afbouw inbegrepen In NL

37,50 per vierkante meter

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Img 9525

Wij zijn niet als enige enthousiast over onszelf

Wat zeggen anderen

Natuurlijk boek je niet zomaar de eerste de beste DJ voor bijzondere momenten. Daarom kan het nooit kwaad eens te kijken wat anderen van ons vinden. Zij geven ons gemiddeld een 9,3 als beoordeling en daar zijn we trots op!