Gaat het examenfeest of de diploma-uitreiking niet door? Dit is hét alternatief!

Het is een moment dat iedereen zich wel kan herinneren, de diploma-uitreiking! En als dat al een beetje is weggezakt achter jaren levenservaring, dan is er vast wel een examengala of feest van vroeger waar je aan terug kunt denken. Helaas gaat het dit jaar allemaal wat anders voor de jeugd die slaagt. Het is niet helemaal het feestje waar ze op hadden gehoopt. En dat terwijl ‘geslaagd zijn‘ niet iets is wat je stilletjes voorbij wilt laten gaan.

Daarom dachten we bij Allround DJ Service, laten we examenleerlingen hun pret niet ontnemen, maar gewoon het idee van een feestje veranderen. Samen met DJ D’Vee kwamen we op het idee voor de DJ-distance-examen-wagen.

De DJ-distance-examen-wagen

Om de leerlingen van een school toch het idee te geven dat ze zijn geslaagd (want, ja, dat zijn ze) komt de examenfeest DJ gewoon bij hun langs. Lekkere muziek, een DJ op de kar, (natuurvriendelijke) confetti, een feestje op afstand en natuurlijk die welverdiende diploma die wij (of iemand van de school) komen afgeven.

Met onze DJ-distance-examen-wagen rijden we langs bij de leerlingen van de school. De anderhalve meter oplossing voor de diploma-uitreiking!

Dj distance corona wagen

Is dit de oplossing voor jouw school?

Wij zijn in te huren door scholen en doen alles in goed overleg. Onze prijsjes zijn vriendelijk. We gaan bij de leerlingen langs voor 19,50 euro p/leerling (incl. BTW), met een minimum van 100 leerlingen.

De DJ-distance-examen-wagen neemt het volgende mee:

– Bak wagen– Live DJ
– Aggregaat– Microfoon
– Confetti Power Shots Magic Fx– Rookmachine
– Besturingssysteem– Solide geluidssysteem
– Rode drukknop op paal– DJ booth
– XX confetti buizen– Rode loper

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Doe dat via ons contactformulier of door even te bellen/Whatsappen naar 0648484492. Tot snel!

Like en deel dit artikel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Gerelateerde berichten

Bruiloft checklist

De ultieme bruiloft checklist

De ultieme bruiloft checklist Gefeliciteerd met jullie verloving! In wat een onwijs leuke periode zijn jullie beland, maar misschien ook wel een heel stressvolle periode

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum