Feestlocaties in Rotterdam – De top 3 locaties voor jouw feest

Op zoek naar een feestlocatie in Rotterdam? Misschien gaan jullie trouwen of wil je gewoon een topfeest geven omdat je jarig bent of iets te vieren hebt met het bedrijf. Hoe dan ook, er zijn tal van feestlocaties in Rotterdam te vinden. Handig kan dan zijn om een onafhankelijke referentie te hebben voor die feestlocaties. Wij van Allround DJ Service, we komen zelf uit Capelle a/d Ijssel, draaien regelmatig in de regio Rotterdam en hebben dus veel feestlocaties gezien. Daarom bij deze hieronder alle locaties waar we zeer positief over zijn.

Alle feestlocaties in Rotterdam

Allereerst zal ik ingaan op welke locaties we hebben gedraaid en waar we positieve ervaringen mee hebben, daarna lichten we er een paar in het bijzonder toe met wat de voordelen zijn van die locatie. Hieronder zie je alle (17) locaties die bij ons positief staan aangeschreven en waaraan menig bruidspaar of feestganger een goed gevoel heeft overgehouden. Swipe naar links of naar rechts om ze te bekijken.

Onze favorieten

De feestlocatie voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest of voor jouw verjaardag kan een groot verschil maken op het feest. Biedt de feestlocatie in Rotterdam wat het moet bieden? Wil je bijvoorbeeld liever iets simpels voor een laag budget of wil je een locatie waarbij je door het raam uit kunt kijken op de befaamde Erasmusbrug?

Wanneer jullie kiezen voor een feestlocatie zullen jullie waarschijnlijk bij meerdere locaties langsgaan om er eens een kijkje te nemen en het gesprek aan te gaan. Even kijken hoe de locatie aanvoelt, of deze aansluit bij de wensen en natuurlijk of deze past binnen jullie budget. Hieronder in ieder geval onze toppers (en waarom het onze toppers zijn) zodat jullie een goede afweging kunnen maken.

Zalmhuis Rotterdam

Het Zalmhuis is simpelweg prachtig. Ze hebben een enorme ruimte op de eerste verdieping met een ruim uitzicht over de Nieuwe Maas. Omdat die verdieping (La Grande Salle) bijna een 360 graden serre is voelt het heel ruimtelijk aan. Tevens is er nog een balkon voor dat ultieme gevoel. Deze zaal is daarbij ook erg groot en kan gerust plek bieden tot 300 gasten. Maar onze ervaring is dat het Zalmhuis ook graag meedenkt over het kleiner maken van de ruimte wanneer er minder gasten zijn, zo blijft het feest knus en gezellig.

Koetshuis Rotterdam

Deze feestlocatie ligt aan de andere kant van de Nieuwe Maas. Het Koetshuis heeft een mooie uitstraling en de feestzaal is prettig voor ieder formaat feest. Door het hoge plafond voelt het ruim aan en feesten tot 300 gasten zijn ook hier mogelijk, maar kleiner kan altijd zonder dat het zo’n onpersoonlijke ruimte wordt. Tevens is dit ook een locatie waar je behalve het feest ook de receptie en huwelijksvoltrekking kunt doen. Hoef je ook niet kilometers lang te rijden op je trouwdag.

‘t Hooghe Water Rotterdam

Oke, eerlijk is eerlijk, deze feestlocatie ligt officieel niet in Rotterdam, maar in Capelle a/d Ijssel. Hier zijn wij als DJ’s dan ook bijna wekelijks aanwezig. Zeker voor feesten als een verjaardag of jubileum leent deze locatie zich goed. Dit komt doordat ze twee verschillende ruimtes hebben die van elkaar zijn los te koppelen. Hierdoor leent het zich voor kleine feesten. Maar het is ook al vaak voorgekomen dat we hier een schoolfeest voor 300 man verzorgden, dan halen ze de tussenwand eruit en is er een zee aan ruimte. De locatie is gelegen aan de Hollandsche IJssel aan een zeer rustige dijk. Zeker wanneer jouw feest in de zomer plaatsvind kan het dan ook heerlijk zijn om even bij te praten op het terras voor het feest los gaat.

Jouw feestlocatie in Rotterdam

De feestlocatie in Rotterdam is net als een DJ of ander entertainment een bepalend onderdeel van jouw feest. Kies dus altijd voor een locatie die goed aansluit bij de wensen en waarbij het contact met de locatiemanager goed aanvoelt. Iedere locatie heeft zijn eigen voor- en nadelen en meerdere offertes opvragen kan dan ook nooit kwaad.

En wanneer je nog een DJ zoekt voor jouw feest, mag je zeker eens bij ons aankloppen. We zijn bekend met vrijwel alle feestlocaties in Rotterdam.

2019-07-21T13:11:11+00:00
GRATIS
DJ Show
Geen prijs!
€50 korting
Deluxe DJ Show
Helaas!
€100 korting
White DJ Show
Bijna raak!
5% korting
op alle shows
Niets...
€25 korting
photobooth
Helaas!
€50 korting
photobooth
Misser!
Grijp je kans en win een prijs!
Vul je e-mail in en draai aan het rad. Dit is jouw kans om te winnen!
Onze huisregels:
  • Één keer draaien per persoon
  • Cheaters worden gediskwalificeerd