Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, er staat veel te gebeuren want ook voor jullie bruiloft willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je trouwt maar één keer en je wilt dat ook het trouwfeest een onvergetelijk moment van jullie dag wordt. Daarbij helpen wij je graag.

Een ervaren allround DJ kan jullie wensen omtoveren tot een geweldige avond. Met gemiddeld 200 bruiloften per jaar hebben wij de ervaring in huis om te weten wat erbij komt kijken en hoe we ervoor zorgen dat iedereen nog lang over de avond napraat. Daarbij is een allround DJ in alle stijlen thuis, op de hoogte van laatste trouwfeest hits en helpt hij graag mee met een geweldige openingsdans!

Ook hebben wij een aantal dingen die jullie daar zeker bij zullen helpen, deze lees je hieronder. Bij vragen of advies mag je ons altijd bellen of Whatsappen via 06-48484492 of stuur een berichtje in onze chat. (rechtsonder)

huren van een dj

Bruiloft DJ Huren

Beoordeeld met een 9,8 ★★★★★

Vrijblijvend intake gesprek (thuis, feestlocatie of demodag)
Ervaren allround DJ
Muziek van 60's, 70's, 80's tot de huidige top 40
De mooiste shows van Nederland
Persoonlijke verzoekjes pagina
Een zorgeloze avond

Klantervaringen

Vele bruidsparen zijn jullie al voor geweest en hebben een bruiloft DJ bij Allround DJ Service gehuurd. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk bruiloftsfeest, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jullie het trouwfeest zorgeloos en intiem beleven. Gemiddeld geven bruidsparen een beoordeling van een 9,8 en daar zijn we trots op! Bekijk klantervaringen.

huren van een dj
huur een trouwfeest dj

Jullie DJ

Onze DJ's draaien allemaal allround en dat betekent dat werkelijk alles kan. Jullie wensen zijn het allerbelangrijkst omdat het écht om jullie dag gaat. Mede daarom krijgen jullie ook een persoonlijke verzoekpagina. Hierop kun je inloggen en alles doorgeven wat jullie wensen. Zo weet je zeker dat de muziek voorbij komt die jullie zo leuk vinden. Ook wanneer jullie gasten hebben die stukjes willen doen, kan de DJ daar goed mee over weg. Daarbij zorgen wij er ook altijd voor dat er een back-up DJ is voor jullie bruiloft. Zo kunnen jullie er ook zorgeloos naar uitkijken.

Foto's van trouwfeesten