Loading...
Bruiloft DJ huren 2018-03-05T12:25:24+00:00

Zonder zorgen een bruiloft DJ vinden

Muziek wensenlijst

100% allround DJ’s

Eerlijke all in prijzen

Non-stop draaien

Afstemmen trouwlocatie

Reserve DJ staat klaar

Persoonlijk contact van begin tot eind

Show garantie

Een idee krijgen van de prijs voor jullie trouwfeest?

Onvergetelijk trouwfeest

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, er staat veel te gebeuren want ook voor jullie bruiloft willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je trouwt maar één keer en je wilt dat ook het trouwfeest een onvergetelijk moment van jullie dag wordt.

Een betrokken bruiloft DJ

Een ervaren allround DJ kan jullie wensen omtoveren tot een geweldige avond. Met gemiddeld 200 bruiloften per jaar hebben wij de ervaring in huis om te weten wat erbij komt kijken. Daarbij is een allround DJ in alle stijlen thuis, op de hoogte van laatste trouwfeest hits en helpt hij graag mee met een geweldige openingsdans!

Wat zeggen anderen

Vele bruidsparen zijn jullie al voor geweest en hebben een bruiloft DJ bij Allround DJ Service gehuurd. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk bruiloftsfeest, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jullie het trouwfeest zorgeloos en intiem beleven. Gemiddeld geven bruidsparen een beoordeling van een 9,3 en daar zijn we trots op! Bekijk klantervaringen.

Onze allround DJ’s

Onze DJ’s draaien allemaal allround en dat betekent dat werkelijk alles kan. Jullie wensen zijn het allerbelangrijkst omdat het écht om jullie dag gaat. Mede daarom krijgen jullie ook een persoonlijke verzoekpagina. Hierop kun je inloggen en alles doorgeven wat jullie wensen. Zo weet je zeker dat de muziek voorbij komt die jullie zo leuk vinden. Ook wanneer jullie gasten hebben die stukjes willen doen, kan de DJ daar goed mee over weg. Daarbij zorgen wij er ook altijd voor dat er een back-up DJ is voor jullie bruiloft. Zo kunnen jullie er ook zorgeloos naar uitkijken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jullie trouwfeest