Hoe vind ik een te gekke locatie voor mijn feest?

Natuurlijk vraag je jezelf af waar je jouw feest nou moet geven. Een logische vraag, want je moet wel met een aantal zaken rekening houden: Zo moet je nagaan of de locatie groot genoeg is, of het mogelijk is om daar alle gasten te kunnen ontvangen of de dj’s daar wel kunnen draaien, ga zo maar door. Daarom helpen wij je in deze blog iets verder op weg.

 

Welk budget heb je tot je beschikking?

Wat wil je voor de locatie uitgeven? Dat is een belangrijke vraag want het is nog wel een verschil of je het feest in je eigen achtertuin organiseert of dat je ergens een super de luxe zaal met alles er op en eraan afhuurt.

Als je niet veel te besteden hebt maar toch een tof feest met te gekke dj’s wilt hebben moet je niet al te groot of moeilijk denken. Misschien heeft je oom wel een grote loods die je even een avond mag gebruiken of heeft je moeder een grote ruimte op haar werk die toevallig jouw feestdatum toch leeg staat. Wie weet heb je zelf wel een grote woonkamer of tuin die je kan gebruiken. Het hoeft niet altijd groot, duur of luxe te zijn want de Dj’s van Allround DJ Service maken er toch wel een te gek feest van!


De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat dacht je anders van je verjaardagsfeest midden op het strand te geven? Of je bruiloft op een varend cruiseschip te vieren. Of te feesten ergens ver weg in een weiland. Waarom niet? Onze dj’s vinden nieuwe, of gekke locaties alleen maar een uitdaging om ook daar weer een onvergetelijk feest neer te zetten! Het enige belangrijke is dat er stroom aanwezig is. Maar natuurlijk kan er ook een generator geregeld worden.

Vind je het nou niks om alles zelf te moeten organiseren of krijg je al stress alles weer te moeten opruimen na der hand, of wil je simpelweg meer luxe? Dan kan je natuurlijk kijken welke mogelijkheden er zijn om een locatie af te huren.

 

Waar moet ik op letten als ik een locatie wil afhuren?

Je wilt niet op de avond zelf pas horen dat er bijvoorbeeld geen drank geschonken kan worden of dat er plotseling geen keiharde muziek gedraaid mag worden waar jij je zo op verheugd had. Daarom is het heel belangrijk van te voren goed en duidelijk te communiceren wat je graag wilt op het feest zodat hier later geen verwarring of misverstanden over kunnen ontstaan. Dat is natuurlijk erg zonde en kan je niet meer genieten van de avond waar je al zo lang naar hebt uitgekeken.

Spreek daarom goed af hoeveel gasten er ongeveer komen en of er harde muziek gedraaid mag worden. Ook is het belangrijk om afspraken te maken over de tijden vanaf, en nog belangrijker, tot hoe laat je lekker door mag feesten en los kan gaan. Nog een punt om op te letten is of, en hoe je met alcohol op je feest omgaat.

Verder moet je uiteraard toestemming aan de verhuurder vragen om ons als dj in te huren. Maarja, wie wilt dat nou niet? 😉

 

7 toffe locaties waar jij jouw feest kan geven:

  • Strand

Wil jij het heerlijke vakantiegevoel krijgen op je bruiloft, dan is trouwen op het strand zeker iets voor jou! Je hoeft niet naar het buitenland om op een mooi strand te trouwen. Kies een mooie overdekte strandtent uit en laat je trouwerij maar komen.
Trouwen op het strand

  • Kas

Trouwen in de kas is een unieke ervaring, door de natuurlijke omgeving beleef je een hele fijne sfeer. Ideaal als het regent of wat slechter weer is, want je staat gewoon overdekt. Doordat de kas helemaal van glas is heb je goed en mooi licht, wat de fotograaf erg helpt 😉

Tuin de lage oorsprong - top trouwlocaties

  • Woonboerderij

Het kan erg gaaf zijn om op het platte land in een woonboerderij jouw feest te organiseren. Zie je het al voor je?

Bruiloft boerderij: de mooiste boeren trouwlocaties - bruiloft inspiratie

  • Bowling/party centrum

Wil je een leuke activiteit op je feest hebben samen met eventueel een heerlijk avondmaal? Wellicht is dan het bowlingscentrum iets voor jou!

  • In een kasteel

Voel je de vibe al? Als wij aan het opbouwen in de grote ruimte van het kasteel wil je vast niks anders meer!

Kasteel de haar

  • SS Rotterdam

Dit is een groot cruiseschip in, je raad het al, Rotterdam. In dit schip kan je een ruimte huren waar je jouw droomfeest kan realiseren.

Trouwen ss rotterdam

  • Bos

Je kan er ook voor kiezen om te trouwen in het bos. Geniet van het geluid van de vogeltjes om je heen en de mooie kleuren van de natuur. Een mooie locatie aan de bosrand is perfect, zodat je na de ceremonie hier los kan gaan op je feest.

Trouwen in het bos met laid-back feest tussen de weilanden

Het kan overal, zolang er maar toestemming is dat wij er mogen draaien. Dit zijn natuurlijk zomaar een paar ideeën maar op internet zijn er een tal van mogelijkheden waar ze bij jou in de buurt een ruimte of locatie afhuren voor jouw feest. In een simpele zaal die je voor een avond huurt en jij een DJ van ons neer zet behoort natuurlijk ook zeker tot de mogelijkheden.

In principe is dus bijna alles mogelijk en kan het niet gek genoeg. Zolang er maar stroom en toestemming is kunnen de allround dj’s overal in Nederland en België komen om te draaien. Als het voor ons erg ver rijden is komen er wel reiskosten bij. Heb je zelf een tof idee maar weet je niet goed of dit mogelijk is of je je dit moet aanpakken kan je altijd contact met ons opnemen.

Like en deel dit artikel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Gerelateerde berichten

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum