Top 5 kastelen in Brabant voor jouw feest of bruiloft

Wil je jouw feest geven op een unieke locatie in Brabant? Of het nu gaat om een bruiloft of een andere bijzondere viering, een kasteel is een geweldige keuze voor wie het groots aan wilt pakken. En daar zijn er tal van in Brabant. Natuurlijk kun je niet in ieder kasteel zomaar een bruiloft DJ neerzetten. Daarom hebben we hier de top 5 kastelen in Brabant opgesomd om te trouwen en te feesten.

1. Kasteel Henkenshage

Kasteel henkenshage brabant

Ze worden ook wel ‘het mooiste kasteel van Brabant’ genoemd en dat is niet voor niets. Met de traditionele torentjes is het echt een kasteel om bij weg te dromen. Kasteel Henkenshage beschikt over diverse prachtige feestzalen en statige ontvangstruimtes. Verder hebben ze een adembenemende kasteeltuin waar het vooral in de zomermaanden goed feesten is.

> Bekijk Kasteel Henkenshage

2. Kasteel Dussen

Kasteel dussen

Omringd door een slotgracht en temidden van een weids polderlandschap vind je Kasteel Dussen. Een klein en sfeervol kasteel waar je je makkelijk thuis kunt voelen. Het kasteel valt op in het landschap, de torens, de slotgracht en de stenen brug geven een karakteristieke sfeer. De inrichting is eigentijds klassiek, waarbij de historische eigenschappen van het kasteel zijn gecombineerd met hedendaagse invloeden. Je vind hier verschillende ruimtes met ieder hun eigen sfeer.

3. Landgoed Huize Bergen

Landgoed huize bergen brabant vught

Op het Landgoed Huize Bergen vind je een Koetshuis dat uitermate geschikt is voor feesten tot 175 personen. Omdat het landgoed best wel groot is, heb je hier de unieke beschikbaarheid over 90 hotelkamers. Er is dus altijd de mogelijkheid om met zijn allen te blijven logeren na een bijzonder (trouw)feest.

4. Kasteel Geldrop

Kasteel geldrop

Het kasteel met het omliggende 150-jaar oude park vormt het decor van nostalgie, rust en romantiek. In het kasteel worden de zalen op de benedenverdieping heringericht op een stijlvolle manier, zodat er 150 gasten kunnen genieten van de prachtige ambiance, uitkijkend op de Engelse tuin.

5. Kasteel Aldendriel

Kasteel aldendriel bruiloft

Bij Kasteel Aldendriel kun je terecht voor ieder soort feest. Hoewel dit net wat minder op een kasteel lijkt, dus zonder de klassieke torentjes, is het wel een uitermate geschikte party accommodatie. Voor bruiloften overheerst een romantische sfeer door de vele kaarsen, het haardvuur en de prachtige tuin met omringende grachten. Er zijn hier meerdere ruimtes beschikbaar.

Feesten in een kasteel is een unieke optie voor wie zoekt naar romantiek en authenticiteit. Veel plezier op jullie feest!

Like en deel dit artikel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Gerelateerde berichten

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum