Nagenieten van je bruiloft, doe je zo!

Tijdens het feest horen wij vaak van bruidsparen dat de dag voorbij is gevlogen. Het is een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten: het klaarmaken, de first look, de ceremonie, de receptie, het diner, de openingsdans en de vele felicitaties. Toch horen we regelmatig van bruidsparen dat ze na afloop graag nog langer willen nagenieten van deze bijzondere dag. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze herinneringen levendig te houden.

Goede voorbereidingen
Om ervoor te zorgen dat je bruiloft niet alleen op de dag zelf, maar ook daarna een bron van geluk blijft, begint het allemaal met een goede voorbereiding. Denk na over de sfeer die je wilt creëren en welke herinneringen je wilt vastleggen. Maak een gedetailleerd draaiboek en zorg ervoor dat je alle belangrijke momenten plant en organiseert. Het inhuren van een professionele ceremoniemeester kan hierbij een enorme hulp zijn. Deze persoon zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat jij en je partner ongestoord kunnen genieten.

Tastbare herinneringen
Een van de meest effectieve manieren om na te genieten van je bruiloft is door tastbare herinneringen te creëren. Deze herinneringen kunnen zowel fysiek als digitaal zijn en bieden een concrete manier om de speciale momenten van je dag vast te houden en keer op keer te herbeleven.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

 • Het bewaren van je bruidsboeket
  Veel bruidsparen kiezen ervoor om hun bruidsboeket te drogen en te bewaren als een prachtige herinnering aan hun trouwdag. Je kunt het boeket laten inlijsten of verwerken in een decoratief kunstwerk dat een prominente plek in je huis krijgt. Dit brengt niet alleen de geur en schoonheid van de bloemen terug, maar ook de emoties van het moment dat je het boeket in handen hield.
  Het bruidsboeket bewaren en drogen na de bruiloft: de beste tips van professionals!Het bewaren van bloemen, het bewaren van bruidsboeketten, het bewaren van geperste bruidsbloemen, het bewaren van herdenkingsbloemen, het bewaren van bruidsboeketten. - etsy nederland
 • Felicitatiekaarten
  De kaarten die je ontvangt van vrienden en familie zijn gevuld met liefdevolle boodschappen en gelukwensen. Bewaar deze kaarten in een mooie doos of plak ze in een speciaal scrapbook. Het doorlezen van deze kaarten na je bruiloft kan je keer op keer een warm gevoel geven en je herinneren aan de steun en liefde van je dierbaren.
  Herinneringskist bruiloft bloemenranken, personaliseerbaar | historia
 • Een scrapbook maken
  Een scrapbook is een creatieve manier om je herinneringen te bewaren. Je kunt hierin foto’s, notities, stukjes stof van je trouwjurk of pak, en andere kleine herinneringen plakken. Dit persoonlijke boek wordt een waardevolle verzameling die je steeds opnieuw kunt doorbladeren om de dag te herbeleven.
  Bruiloft fotoalbum | scrapbook kit met foto's | squared. One
 • Foto’s en video’s: Digitale fotoalbums en video’s zijn essentieel voor het vastleggen van de grote en kleine momenten van je bruiloft. Overweeg het samenstellen van een digitaal fotoalbum met de mooiste foto’s van de dag. Dit kun je makkelijk delen met vrienden en familie, en je kunt het zelf op elk moment bekijken.
  Ontwerp een fotoboek - yearbook - in 5 stappen | inspiraties | colorland be-nl
 • De partyfotograaf
  Een van de beste investeringen die je kunt doen voor je bruiloft is het inhuren van een professionele party fotograaf. Een goede fotograaf weet precies de juiste momenten vast te leggen: de tranen van vreugde tijdens de ceremonie, de stralende glimlachen tijdens de receptie en de hilarische momenten op de dansvloer. Met een professionele fotograaf hoef je je geen zorgen te maken over gemiste momenten. Je krijgt een prachtige collectie foto’s die je keer op keer kunt bekijken en delen met vrienden en familie. Dit helpt je niet alleen om na te genieten, maar ook om momenten te herbeleven die je misschien gemist hebt op de dag zelf. Boek onze partyfotograaf of neem eens een kijkje op de website van onze fotograaf fleurstolkfotografie.nl
  Image00141

Een Bruiloftsvideo
Naast foto’s is een video een fantastische manier om je bruiloft opnieuw te beleven. Overweeg om een videograaf in te huren die de belangrijkste momenten vastlegt. Een goede video neemt je terug naar de emoties van de dag: de geloften, de speeches, en zelfs de kleinste details zoals het lachen van je gasten. Het bekijken van je bruiloftsvideo is een prachtige manier om samen met je partner, en later misschien met je kinderen, deze speciale dag opnieuw te ervaren.

Een photobooth
Een photobooth is een fantastische toevoeging aan je bruiloft, die zorgt voor plezier en interactie onder je gasten. Het biedt een ongedwongen en speelse sfeer, waar mensen grappige poses kunnen aannemen en spontane, onvergetelijke momenten kunnen vastleggen. Photobooths printen daarnaast direct strips met foto’s die je gasten als aandenken kunnen meenemen. Vraag je gasten ook om een kopie van hun fotostrip achter te laten in een speciaal gastenboek, samen met een persoonlijke boodschap. Dit gastenboek wordt een waardevolle verzameling van persoonlijke en vrolijke momenten. Door het gastenboek door te bladeren, kun je keer op keer genieten van de herinneringen en de sfeer van je bruiloft herbeleven. Het biedt een volledig beeld van de dag, inclusief details die je misschien tijdens de drukte gemist hebt.

Een herinnering aan de muur.
We zien ook dat veel klanten ervoor kiezen om een aantal van hun favoriete foto’s groot af te laten drukken en in hun huis op te hangen. Een prachtige canvasafdruk of ingelijste foto van de ceremonie of de eerste dans kan een dagelijks herinneringspunt zijn aan de liefde en vreugde van die dag.

Een liefdesbrief
Schrijf samen met je partner een brief aan elkaar over jullie trouwdag. Beschrijf je gevoelens, de mooiste momenten en wat deze dag voor jullie betekent. Bewaar deze brieven in een mooi versierd dagboek en herlees ze elk jaar op jullie trouwdag. Dit dagboek kan ook een plek worden waar je ieder jaar nieuwe brieven toevoegt, waardoor je een mooie chronologie van jullie huwelijk opbouwt.

Hopelijk hebben wij jullie zo een aantal leuke opties gegeven, zodat jullie kunnen bepalen hoe jullie de favoriete momenten van jullie bruiloft gaan bewaren.

Like en deel dit artikel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Gerelateerde berichten

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum