Dit is waarom je een photobooth of photomirror moet hebben op jouw feest!

Hoe jammer zou het zijn als je na een geweldig feest, deze niet nog eens kan herbeleven? Daarom hebben we bij Allround DJ Service behalve gezellige DJ’ en een partyfotograaf ook een photobooth en photomirror. Met de photobooth en photomirror heb je een attractie op jouw feest waar mensen zelf foto’s kunnen maken. Lachen gegarandeerd!

Een photobooth of photomirror op je bruiloft is tegenwoordig helemaal in. Het is een fantastische toevoeging aan ieder (trouw) feest en de photobooth of photomirror is altijd erg populair. De trouwfotograaf is niet altijd ’s avonds aanwezig, zo wel deze schiet meestal de standaard beelden, die de photobooth en photomirror niet maakt. Bij de photobooth en photomirror kun je helemaal los gaan en gek doen.

Een photobooth of photomirror huren is daarom wat ons betreft zeker een must! In deze blog delen wij onze tips en leuke foto ideeën voor bij de photobooth of photomirror.

 

Photobooth of photomirror op jouw feest

Een photobooth of photomirror. Je hebt er vast weleens van gehoord, maar is dit nou wat je op je bruiloft wilt? De photobooth of photomirror is meestal 1 van de populairste dingen op je bruiloft. Het trekt meestal veel gasten en hier kunnen de gasten even lekker gek doen.

Wij hebben twee soorten. De photobooth, standaard, of een photomirror, dit is een spiegel met een rode loper en paaltjes. Super chique en een echte eye catcher op jouw feest!

De photobooth werkt als volgt. Je tikt op het scherm om hem te starten, je gaat klaarstaan met een aantal gasten, met eventueel leuke attributen voor op de foto, en laat drie leuke foto’s maken. Deze worden direct uitgeprint op een gepersonaliseerde fotostrip. Deze fotostrip word voorafgaand het feest ontworpen aan de hand van de uitnodiging. Meestal staat er op zo’n fotostrip de datum van het feest en bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar.

Fotostrip voorbeelden

Elke fotostrip komt er twee keer uit, zo kun je bijvoorbeeld ook een speciale hoek maken waar alle fotostrips komen te hangen of deze gebruiken voor in je gastenboek.

 

Props voor bij je photobooth of photomirror

Heb je de photobooth of photomirror gehuurd, dan zijn props een absolute must-have! Deze kun je bij de photobooth of photomirror aanvragen, zodat wij die meenemen. Wil je het uitgebreid maken of heb je zelf een idee waar je jouw gasten mee op de foto wilt laten gaan? Regel dan zelf leuke props of haal de verkleedkist van je zolder af 😉

 

Foto’s direct in je gastenboek

Foto’s van je bruiloft zijn vaak de leukste herinneringen van jullie dag, waar je later heerlijk van terug kan genieten. Hoe leuk zou het dan zijn als jouw gasten de fotostrips die ze maken met de photobooth of photomirror in het gastenboek plakken en er een leuk tekstje bij schrijven? Zo heb je direct de mooiste herinneringen verzameld en heb je ook meteen een gevuld gastenboek met leuke berichtjes van al jullie gasten.

Like en deel dit artikel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Gerelateerde berichten

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum