Saxofonist

Dé aanvulling voor live muziek

Saxofonist die live meespeelt met de DJ

Een saxofonist is dé extra wanneer je DJ-en met live muziek wilt mixen. De saxofonist kan meespelen op de beats van de DJ en daardoor krijg je een unieke ambiance.

Vaak zien we dat de live muziek die word gespeeld de sfeer er goed inbrengt. Een saxofonist kan de sfeer zetten op deep house beats als het bestemd is voor achtergrond muziek. Maar een saxofonist bij de DJ kan ook toonaangevend zijn wanneer het gaat om meezingers. Één ding is zeker, het werkt versterkend voor de sfeer. De saxofonist speelt alles naar jouw wensen.

Omdat een saxofonist natuurlijk geen oneindige adem heeft, kiezen we er vaak voor om de saxofonist verspreid over de avond nummers mee te laten spelen met de DJ. Denk hierbij aan 3x een half uur over de gehele feestavond. Zo ontstaat er een mooi evenwicht tussen live muziek en de DJ.

Video afspelen
Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

Img 9525

DJ met saxofonist review

Wat zeggen anderen

Wij hebben al op honderden feesten gedraaid als combinatie met een saxofonist. Dat maakt dat we perfect op elkaar zijn ingespeeld en zorgen voor een creatieve combinatie tussen een DJ en saxofonist. Op eerdere feesten werden we gemiddeld beoordeeld met een 9,3.