HELEMAAL LOS MET EEN TOFFE DJ OP JOUW STUDENTENFEEST

Een geweldig studentenfeest met een feest DJ

Het dak gaat eraf!

Een Studentenfeest DJ huren bij Allround DJ Service, dat is een feest op zich. Wij werken uitsluitend met jonge DJ’s zodat je zeker weet dat de hits aansluiten op de studenten. Geen bejaarde DJ dingen dus ;).

Vooraf bespreken we uitgebreid jouw wensen zodat we daar goed op in kunnen spelen. Misschien heb je namelijk wel een thema op het studentenfeest of mogen er bepaalde liedjes niet ontbreken. Wat het ook is, wij passen ons aan en bouwen er een fuifje van.

Ga los op de vunzige deuntjes en dikke beats en heb het studentenfeest van jouw leven. Omdat we zelf een uitgebreide DJ show meenemen (inclusief confettikanon) kunnen we zelfs van een saai studentenhuis een waardige feesttent maken!

Het studentenfeest dat jij wilt

Hoewel onze DJ’s prima kunnen improviseren is er iets wat wij enorm belangrijk vinden; jouw wensen. Vooraf bespreken we dan ook uitgebreid wat je van ons verwacht en welke muziek je wel en niet wilt horen. Je krijgt van ons zelfs een persoonlijke verzoekpagina om wat liedjes in te vullen die zeker voorbij moeten komen.

Mocht je op het studentenfeest groot uit willen pakken met een artiest of een student die graag een uurtje après-ski draait, dan kunnen zij altijd op onze apparatuur aansluiten. We denken graag met je mee en daarin is niets onmogelijk (zolang de DJ zijn kleren aan mag houden dan). Op een topfeest!

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

Dé sensatie op een studentenfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van de studenten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie studentenfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

C1a3c5e2 98c4 46b3 ad41 d27299dc8f4d

Studentenfeest DJ reviews

Dit zeggen anderen

Vele studenten zijn jullie al voor geweest en hebben een studentenfeest DJ bij Allround DJ Service geboekt. Zij hadden een top feest en hebben dat aan ons laten weten. Het is dan ook geen verrassing dat we gemiddeld worden beoordeeld met een 9,3 door studenten.

We kregen vooral terug dat ze blij waren met de allround DJ die zich vanwege zijn leeftijd goed kon inleven in de studenten. Ook horen we veel over onze uitgebreide DJ shows die de ruimte een flinke oppepper hebben gegeven. Hierdoor zat de sfeer er telkens goed in!