HELEMAAL LOS MET EEN TOFFE DJ OP JOUW STUDENTENFEEST

Een geweldig studentenfeest met een DJ

Het dak gaat eraf!

Een Studentenfeest DJ huren bij Allround DJ Service, dat is een feest op zich. Wij werken uitsluitend met jonge DJ’s zodat je zeker weet dat de hits aansluiten op de studenten. Geen bejaarde DJ dingen dus ;).

Vooraf bespreken we uitgebreid jouw wensen zodat we daar goed op in kunnen spelen. Misschien heb je namelijk wel een thema op het studentenfeest of mogen er bepaalde liedjes niet ontbreken. Wat het ook is, wij passen ons aan en bouwen er een fuifje van.

Jouw wensen voorop

Persoonlijke pagina: je wensen in kaart! Met onze persoonlijke pagina krijgen wij een goed beeld van welke muziek je graag wilt horen op je studentenfeest. Tevens is dit een handig overzicht van de afspraken die zijn gemaakt met ons. Een ideaal systeem om onbezorgd naar je studentenfeest toe te leven.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

Dé sensatie op een studentenfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van de studenten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jullie studentenfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,8/5

9,5/10

9,4/10

5/5

Studentenfeest DJ reviews

Dit zeggen anderen

Vele studenten zijn jullie al voor geweest en hebben een studentenfeest DJ bij Allround DJ Service geboekt. Zij hadden een top feest en hebben dat aan ons laten weten. 🙂

Het is dan ook geen verrassing dat we gemiddeld worden beoordeeld met een 9,3 door studenten.