We hebben wat te vieren! – Top Trouwbedrijven Award 2020

Het is feest bij Allround DJ Service! We zijn natuurlijk sowieso wel een feestje gewend, maar dit keer hebben we ook iets van onszelf om te vieren. Allround DJ Service heeft een award gewonnen van Top Trouwbedrijven!

Top Trouwbedrijven award voor beste nieuwkomer

We zijn verkozen tot de beste nieuwkomer (bij Top Trouwbedrijven) van het seizoen 2019-2020! Het is de kers op de bruidstaart voor een toch al prachtig trouwseizoen. Een mooie erkenning voor de vele trouwfeesten waar we het afgelopen jaar (en de acht jaar daarvoor) hebben mogen staan.

De uitreiking van de Top Trouwbedrijven award vond plaats op 11 maart in Kasteel Wijenburg. De verkiezing werd gedaan aan de hand van stemmen en ratings: met een gemiddelde van een 9,9┬ábeoordeling wonnen we in onze categorie. De award werd aangedragen door Frank Sissing. Even trots op de foto dus! ­čśë

Top trouwbedrijven award allround dj service
Tt winnaar 01

“We zien iedere bruiloft als een uniek moment. Alles is dan ook maatwerk en samen met het bruidspaar zorgen we voor het feest van hun leven. Het is enorm leuk werk om te doen en deze award is daar een mooie beloning voor!”

Op zoek naar een goede bruiloft DJ? Hier kan je ons vinden.

Like en deel dit artikel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Gerelateerde berichten

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum