MAAK EEN GEWELDIG FEEST VAN JE DIPLOMA

Afstuderen moet je vieren

Onvergetelijk afstudeerfeest

Geslaagd? Feestje! Een afstudeerfeest DJ huren doe je bij Allround DJ Service. Wij werken met jonge DJ’s die jouw muzieksmaak begrijpen en daarop inspelen.

We vinden het belangrijk dat iedere gast het naar zijn of haar zin heeft en ze allemaal uit hun dak kunnen gaan voor jouw diploma! Of dat nu op de dansvloer is of gezellig om de dansvloer heen, we maken er een groot feest van.

Jouw wensen voorop

Jij bent geslaagd, en dus bepaal jij de muziek voor je afstudeerfeest. Dit doe je door je wensen door te geven via jouw eigen persoonlijke wensenpagina bij Allround DJ Service. Zo ben je er zeker van dat het feest wordt zoals je je had voorgesteld. Met de skills van de allround DJ erbij komt het dan helemaal goed.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op jouw afstudeerfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jouw afstudeerfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

5/5
5/5
4.5/5
5/5

4,8/5

9,5/10

9,4/10

5/5

Afstudeerfeest DJ reviews

Wat zeggen anderen

Natuurlijk boek je niet zomaar de eerste de beste DJ voor dit bijzondere moment. Daarom kan het nooit kwaad eens te kijken wat anderen van ons vinden. Zij gaven ons namelijk gemiddeld een 9,3 als beoordeling en daar zijn we trots op!