MAAK EEN GEWELDIG FEEST VAN JE DIPLOMA

Afstuderen moet je vieren

Onvergetelijk afstudeerfeest

Geslaagd? Dat laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, het is tijd voor een feestje! Met een allround DJ heb je de muziek die jij wilt en kan het dak eraf. Of je het afstudeerfeest nou in de tuin of op een locatie organiseert, met een DJ show verander je iedere plek in een feesttent.

Een afstudeerfeest DJ huren doe je bij Allround DJ Service. Wij werken met jonge DJ’s die jouw muzieksmaak begrijpen en daarop inspelen.

Vooraf vragen wij je altijd welke muziek je wilt horen en kan je via een speciale verzoekpagina alvast jouw favoriete hits doorgeven. Hierdoor heb jij op jouw geslaagd feest de muziek die je wilt!

Jouw afstudeerfeest, jouw muziek

Jij bent geslaagd, en dus bepaal jij de muziek voor je afstudeerfeest. Dit doe je door je wensen door te geven via jouw eigen persoonlijke wensenpagina bij Allround DJ Service. Zo ben je er zeker van dat het feest wordt zoals je je had voorgesteld. Met de skills van de allround DJ erbij komt het dan helemaal goed.

Photobooth

De leukste foto’s krijg je met, jawel, de photobooth. Foto’s worden direct uitgeprint en digitaal opgeslagen zodat je nog lang kunt nagenieten.

Fotospiegel

De sensatie op jouw afstudeerfeest. Niet een gewone spiegel, maar een spiegel die foto’s maakt van jou en de gasten. Gegarandeerd leuke foto’s!

Saxofonist

De bekendste hits live laten meespelen door een saxofonist op jouw afstudeerfeest? Dat kan! De saxofonist en de DJ zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Allround dj service
5/5

4,9/5

Perfect wedding
5/5

9,6/10

Feedback
4.5/5

9,4/10

Facebook
5/5

5/5

C1a3c5e2 98c4 46b3 ad41 d27299dc8f4d
Afstudeerfeest DJ reviews

Wat zeggen anderen

Natuurlijk boek je niet zomaar de eerste de beste DJ voor dit bijzondere moment. Daarom kan het nooit kwaad eens te kijken wat anderen van ons vinden. Zij gaven ons namelijk gemiddeld een 9,3 als beoordeling en daar zijn we trots op!

Wat we vooral hoorden was dat de DJ vanwege zijn jonge leeftijd goed viel bij de doelgroep op het afstudeerfeest. Ook krijgen we complimenten op onze DJ show die een normale tuin zo omtovert tot een mini festival!