Een Gala DJ huren bij Allround DJ Service. De beste gala DJ huren voor jouw feest? Ervaren allround DJ’s huren voor jouw gala doe je bij Allround DJ Service. Wij zorgen dat jouw gala slaagt, met de juiste muziek zorgen we dat jij en de gasten lekker kunnen dansen. Je wilt een een spetterend feest met leuke muziek.

Wij hebben ervaren allround DJ’s die weten hoe op een gala gedraaid moet worden. Wij helpen je graag met het kiezen van een juiste DJ voor jouw gala. Goede muziek, een gezellige sfeer en iedereen op de dansvloer: dat is wat wij garanderen. Wij willen dat uw gasten lekker dansen en nog lang napraten over het feest.

Een goede gala DJ die de leerlingen uit hun dak laat gaan is van essentieel belang. Wanneer de leerlingen binnenkomen speelt de DJ hier goed op in. Een gala dj die jullie en de gasten de hele avond op de dansvloer kan houden. Dat wil iedere organisator & school, voor ons is dit geen enkel probleem.

huren van een dj

Gala DJ Huren

Beoordeeld met een 9,8 ★★★★★

Juiste opbouw van de avond
Leerlingen die compleet uit hun dak gaan
Een prachtige drive-in show (speciaal voor Gala’s)
Een ervaren DJ die ook ervaring heeft op afstudeerfeesten en bruiloften
Een persoonlijke pagina waarmee u uw wensen kan doorgeven

5% korting wanneer je ons liked op Facebook

Deluxe show

Speciaal voor Gala’s: onze Deluxe Show. Dit is onze drive-in show gespecialiseerd in Gala’s. Met deze drive-in show heeft u alles wat je nodig hebt op het Gala. Een prachtig verlichte DJ Booth, een sterrendoek, bellenblaasmachine, Professioneel geluid, & 4 LED Moving heads zorgen ervoor dat je alles hebt om je gala te laten slagen. Natuurlijk hebben wij ook andere drive-in shows die ook geschikt zijn voor je Gala. Klik hier voor alle drive-in shows.

huren van een dj
huur een trouwfeest dj

Jullie DJ

Persoonlijke pagina: je wensen in kaart! Met onze persoonlijke pagina krijgen wij een goed beeld van welke muziek je graag wilt horen op uw Gala. Tevens is dit een handig overzicht van de afspraken die zijn gemaakt met ons. Een ideaal systeem om onbezorgd naar uw gala toe te leven.

Foto's van gala feesten