Een jubileum DJ huren bij Allround DJ Service. Namens Allround DJ Service van harte gefeliciteerd! Jullie zijn 12,5 jaar getrouwd, misschien wel 25 jaar, of zelfs 50 jaar hoe dan ook dit is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Goede allround DJ’s die alle muziek kunnen draaien, van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot en met de hits van nu. Met Allround DJ Service weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw feest én dat de gasten het naar hun zin hebben.

huren van een dj

Jubileum DJ Huren

Beoordeeld met een 9,8 ★★★★★

Juiste opbouw van de avond
Dansen op jullie lievelingsmuziek
Een prachtige drive-in show naar jullie keuze
Een persoonlijke pagina waarmee jullie je wensen kunnen doorgeven
5% korting wanneer jullie ons liken op Facebook

Klantervaringen

Vele jubilarissen zijn jullie al voor geweest en hebben een jubileum DJ bij Allround DJ Service gehuurd. Wij hebben gevraagd of zij een beoordeling wilden achterlaten op onze site. Wij evalueren namelijk elk jubileumfeest, zodat we weten dat we kwaliteit bieden en jullie het jubileum zorgeloos en intiem beleven. Gemiddeld geven jubilarissen een beoordeling van een 9,8 en daar zijn we trots op! Bekijk klantervaringen.

huren van een dj
huur een trouwfeest dj

Jouw DJ

Onze DJ's draaien allemaal allround en dat betekent dat werkelijk alles kan. Jouw wensen zijn het allerbelangrijkst omdat het écht om jouw dag gaat. Mede daarom krijgen je ook een persoonlijke verzoekpagina. Hierop kun je inloggen en alles doorgeven wat je wenst. Zo weet je zeker dat de muziek voorbij komt die je zo leuk vindt. Daarbij zorgen wij er ook altijd voor dat er een back-up DJ is voor je jubileumfeest. Zo kun je er ook zorgeloos naar uitkijken.

Foto's van jubileumfeesten