Jaren 80 feest – Ideeën en tips voor een geslaagd 80s feest

Tijd om terug te gaan in de tijd, tijd voor een feestje als vanouds! Denk aan muziek als ‘I Want To Break Free’, ‘The Final Countdown’ en ‘Love Me Just A Little Bit More’. Heb je al gelijk de neiging om de nummers mee te neuriën, dan is het zeker tijd voor een jaren 80 feest. In dit artikel vind je ideeën voor een leuk jaren 80 feest.

Een jaren 80 feest is het thema

Met als thema de 80s is het natuurlijk wel zo leuk als de gasten zich daarop aanpassen. Zorg dus dat je bij de organisatie van een jaren 80 feest iedereen op de hoogte brengt van het thema. Doe eventueel suggesties voor kleding. Denk aan (disco)pruiken, wijde broekspijpen, glanzend leer, 80s trainingspak of felgekleurd glimmend overhemd. Suggesties helpen de gasten om weer even weg te dromen bij die goede oude tijd en in stijl aan te komen op jouw jaren 80 feest.

Goede muziek doet een hoop

Natuurlijk wil je ook de muziek goed afstemmen op het thema van jouw 80s feest. Zorg daarom dat de DJ daarvan op de hoogte is, zo kom je niet voor verassingen te staan. Geef daarbij alvast 10 nummers door die voor jou de jaren 80 symboliseren. Om je nog wat inspiratie te geven vind je hieronder onze top 10.

1. Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun
2. Bon Jovi – Livin On A Prayer
3. Def Leppard – Pour Some Sugar On Me
4. Prince – When Doves Cry
5. Michael Jackson – Billie Jean
6. Journey – Don’t Stop Believing
7. Madonna – Like A Virgin
8. Run DMC – Walk This Way
9. Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine
10. The Cure – Just Like Heaven

Thema decoratie jaren 80 feest

Je hebt nu de muziek en verklede gasten, nu is het tijd om ook de locatie voor het jaren 80 feest wat op te fleuren. Denk hierbij aan een wand met discofiguren, gekleurde discolampen, fotohoek of hang je oude platen aan de muur. Mocht het jouw eigen verjaardag zijn, denk er dan eens over na om foto’s van jezelf uit die tijd op te hangen, altijd leuk! Wil je echt groot uitpakken, huur dan een lichtgevende dansvloer in voor het echte 80s effect. Misschien dat je zelfs een machine kan regelen om Pacman op te spelen… Of ga ik dan te ver? Hoe dan ook, je kunt veel kanten op met zo’n 80s thema.

Like en deel dit artikel

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten

- 20% Fotospiegel
Geen prijs!
- 15% Add-ons
Bijna!
GRATIS Led Sticks
Volgende keer!
- 20% Love Letters
Bijna!
Grijp je kans, win een prijs!

Vul jouw e-mail in en draai aan het rad. Dit is jouw kans op prijzen!*

*Bij het boeken van een DJ show bij Allround DJ Service

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum