Allround DJ op jouw feest – Waarom zou je dat willen?

Je bent van plan een feest te geven en zit een beetje te twijfelen. Boek ik een zanger, band of DJ op mijn feest? Om je te helpen bij het maken van die keuze gaan we in dit artikel in op waarom je voor een allround DJ zou kunnen kiezen. Behalve de kosten kunnen hier namelijk meerdere redenen voor zijn. Maar allereerst, wat doet zo’n allround DJ nou eigenlijk?

Wat doet een allround DJ?

Natuurlijk heb je wel eens gehoord van het vak DJ-en. Door de tijd heen is er echter veel veranderd.

Vroeger draaiden de DJ’s met platen en hadden ze grote koffers nodig om die naar een partij te vervoeren. Het was daarom niet mogelijk om ‘alle’ muziek mee te nemen. Je deed er dus goed aan een DJ uit te kiezen die past bij de sfeer op jouw feest. Ga je voor een DJ die alle disco platen meeneemt, of eentje die gericht is op een ander genre?

Tegenwoordig zijn wij als DJ’s een beetje verwend. Onze muziek database is te vinden op één enkele USB stick of harde schijf. Een beetje een DJ neemt op die manier zo 25.000 ‘platen’ mee in zijn broekzak. De DJ heeft dus veel meer soorten muziek bij en kan van alles draaien op jouw feest zonder een busje vol platen mee te hoeven nemen. Hierdoor is de allround DJ een nieuw feit. Een allround DJ is een DJ die meerdere muzieksoorten bij heeft en bekend is met de verschillende muziek stijlen.

Waarom zou je een allround DJ op je feest willen?

Stel dat je gaat trouwen. Op jouw bruiloft komen waarschijnlijk veel verschillende soorten gasten. Van ouders en familie tot aan collega’s en misschien zelfs kinderen. Voor een DJ is dit een grote uitdaging die meestal word ingevuld met veel diversiteit aan muziek. Zo kan iedereen van het feest genieten. Het is dan dus belangrijk dat de DJ allround is en bekend met de vele muzieksoorten om deze goed te kunnen mixen.

Hoe zit dat met verzoekjes bij een allround DJ?

Een ander groot voordeel aan een allround DJ is dat je ook verzoekjes kunt aanvragen die buiten het genre van de DJ liggen. Zo hebben onze DJ’s buiten die 25.000 nummers ook altijd een wifi hotspot bij. Hierdoor is plots ieder nummer op Spotify of Youtube bereikbaar en kan ook dat ene nummer dat jullie plots te binnen schiet gedraaid worden. Er zijn dus geen grenzen meer aan wat voor muziek er op jullie feest aanwezig is, geweldig toch?!

Vind een allround DJ dan echt alles leuk?

Natuurlijk heeft ook een allround DJ zo zijn voorkeuren over wat te draaien op een feest. Maar in de basis staat dat een allround DJ vooral in zal spelen op de muzikale wensen die jij hebt voor je feest.

Bij Allround DJ Service koppelen wij altijd de DJ’s aan een feest die zich het meest interesseren in de muziek die jij wenst te horen. Dat zorgt altijd voor een goede klik!

Waarom een allround DJ in plaats van een band of zanger(es)?

Jammer bij een band of zanger(es) is dat deze vaak geen avondvullend programma kunnen verzorgen. Dit in tegenstelling tot een allround DJ. Deze kan namelijk met zijn muziek met gemak een avond van 4 á 5 uur aan elkaar draaien en de sfeer opbouwen richting een volle dansvloer. Daarbij is het voor hem makkelijker om in te spelen op de wensen van het publiek door een ongekend groot scala aan genres. Er is meer ruimte voor improvisatie en dat is op een feest vaak gewenst!

Zoek je zelf een allround DJ?

Wil je zelf een allround DJ op jouw feest. Kijk dan eens bij onze mogelijkheden. Wij draaien alles naar wens en je bent dan ook verzekerd van een topfeest.

Like en deel dit artikel

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten

- 20% Fotospiegel
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
GRATIS Love Letters
GRATIS Led Sticks
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
- 15% Add-ons
Geen prijs
Helaas
Grijp je kans, win een prijs!
Vul je e-mail in en draai aan het rad. Dit is jouw kans op geweldige prijzen!
*bij het boeken van een DJ show

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum