Ideeën voor een uniek verjaardagsfeest

Gefeliciteerd! Weer een jaartje erbij op de teller, dat moet gevierd worden! En goed ook! Jij verdient het beste feest. Om je te helpen met het tot een succes maken van dit festijn hebben wij de beste tips speciaal voor jou op een rijtje gezet. Zie het maar als een cadeautje voor je verjaardag ;).

Locatie van je verjaardagsfeest

Je kan je eigen woonkamer natuurlijk ombouwen tot minifeestcafé, maar hoe tof zou het zijn om jouw verjaardag een keer te vieren op een originele locatie?

Hier een aantal unieke opties als feestlocatie:
– Speedboot, cruiseschip, roeiboot, het maakt eigenlijk niet uit, zolang het maar drijft en je er een muziekinstallatie op kwijt kan. Dit zal niemand je snel nadoen! Een leuke toevoeging voor als je ook echt die avond jarig bent is om knallend je nieuwe levensjaar in te gaan door stipt om 00:00 wat vuurpijlen af te laten steken. Dit geeft altijd een romantisch effect en zal voor iedereen als een speciaal moment voelen.
– Vier je verjaardag op hoog niveau en huur een rooftop terras. Met deze classy locatie zal je sowieso indruk maken. En iedereen kan de hele avond genieten van een geweldig uitzicht.
– Een cool feest in een ice bar. Het is weer eens wat anders. Als je hiervoor kiest is het wel handig om je gasten van tevoren te adviseren om iets warms aan te trekken.
– Toch wel thuis vieren? Zorg dan voor goede boksen, genoeg versiering en zet je stoelen weg om een zitfeest te voorkomen.

Entertainment op je verjaardagsfeest

Het is natuurlijk leuk om zelf je muziek te verzorgen zodat je je vrienden het gehele nieuwe album van je favoriete artiest nummer voor nummer kan laten horen. Dit jaar toch iets nieuws proberen?

Hier zijn je andere opties:
– Huur een band in. Dit maakt jouw feest een heel stuk specialer dan andere feesten. Als je een ervaren bandje boekt zullen zij ook precies weten hoe ze je gasten los krijgen dus de sfeer zal er zeker niet slechter op worden.
– Om zelf niet elke 3 minuten naar je mobiel/laptop te hoeven lopen om een goed volgend nummer uit te kiezen is een dj boeken ook wel handig. Je hoeft zelf niet aan de muziek te denken dus kan zonder zorgen losgaan op de dansvloer!
– Het is ook mogelijk om voor een verjaardagsfeest een entertainer te boeken. Voor 400 euro kan je al een entertainer/zanger boeken om jouw feest onvergetelijk te maken.
– Geef je feest een thema en jullie zijn zelf het entertainment! Hoe gekker hoe beter, en als je niet verkleed bent kom je er niet in. Voorbeelden voor thema’s zijn: 80’s/ 90’s/ 00’s/ proud to be fout/ Hollywood/ Glamour/ Western/ Hawaii/ Disco/ 1001 nacht/ Halloween/ James bond/ Middeleeuws/ Skihut.

Like en deel dit artikel

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten

- 20% Fotospiegel
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
GRATIS Love Letters
GRATIS Led Sticks
Geen prijs
Volgende keer
Bijna!
- 15% Add-ons
Geen prijs
Helaas
Grijp je kans, win een prijs!
Vul je e-mail in en draai aan het rad. Dit is jouw kans op geweldige prijzen!
*bij het boeken van een DJ show

Is er een DJ beschikbaar op jouw feestdatum?

Klaar voor een feestje?

Check of er een allround DJ beschikbaar is op jouw feestdatum